Βρυξέλλες Ουκρανία χρέος ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ – Διεθνή – Standard & Poor’s: Υποβάθμισε την πιστοληπτική ικανότητα της Ουκρανίας

ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

– Διεθνή – Standard & Poor’s: Υποβάθμισε την πιστοληπτική ικανότητα της Ουκρανίας ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Ο οίκος αξιολόγησης Standard & Poors υποβάθμισε σήμερα την πιστοληπτική ικανότητα της Ουκρανίας, θέτοντας εν αμφιβόλω την ικανότητα της πρώην σοβιετικής Δημοκρατίας, παρακολουθηση κινητου χωρις εγκατασταση η οποία βρίσκεται σε ύφεση εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο, να ανταποκριθεί στις οικονομικές της υποχρεώσεις. Το αξιόχρεο της χώρας υποβαθμίστηκε σε "Β-" με αρνητική προοπτική, ενώ ο S&P διαβλέπει ότι υπάρχει τουλάχιστον μία πιθανότητα στις τρεις να υποβαθμιστεί εκ νέου σε ένα έτος.

"Είναι όλο και λιγότερο πιθανό η στρατηγική της κυβέρνησης να επιτρέψει να υπάρξουν εγγυήσεις για ένα επαρκές ξένο συνάλλαγμα που θα αντπαρακολουθηση κινητου απο αποστασηκρίνεται στις υψηλές της ανάγκες εξωτερικής χρηματοδότησης", διευκρίνισε ο αμερικανικός οίκος.

Ο οίκος αποκαλύπ ΤΕΙ ότι τα συναλλαγματικά διαθέσιμα της Ουκρανίας μειώθηκαν 26% μεταξύ του Σεπ Τεμβρίου του 2012 και του Σεπ Τεμβρίου του 2013 και προβλέπει ότι η τάση αυτή θα συνεχιστεί. Αυτό περιπλέκει την εξόφληση των πιστώσεων στο εξωτερικό.

Με μια κατάρρευση των διαθεσίμων, στα οποία προσφεύγουν μαζικά οι αρχές για να υποστηρίξουν το τοπικό νόμισμα, παρακολουθηση κινητου ενδειξεις την γρίβνα, ο οίκος κρίνει όλο και πιο πιθανή μια υποτίμηση, κάτι το οποίο θα διόγκωνε το εξωτερικό χρέος.

Το Κίεβο χρειάζεται εξάλλου ρευστότητα για να ρυθμίσει τις εισαγωγές του φυσικού αερίου από την Ρωσία, η οποία το κατηγορεί ότι δεν έχει αποπληρώσει χρέος 882 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η ανακοίνωση αυτή συνιστά μια άσχημη είδηση για την ουκρανική κυβέρνηση σε μια περίοδο έντονων εντάσεων με τη γειτονική της Ρωσία, η οποία έχει εξοργιστεί όσον αφορά την επιδίωξη του Κιέβου να υπογράψει μια συμφωνία σύνδεσης με την ΕΕ στα τέλη του Νοεμβρίου.

Ο S&P επισημαίνει την "αβεβαιότητα" που υπάρχει σε σχέση με την πιθανότητα να υπογραφεί η συμφωνία αυτή σύνδεσης της Ουκρανίας με την ΕΕ, παρακολουθηση μηνυματων κινητου για την σύναψη της οποίας οι Βρυξέλλες θέτουν ως όρο την απελευθέρωση της αντιπολιτευόμενης πρώην Πρωθυπουργού της χώρας Γιούλια Τιμοσένκο.

"Η υπογραφή της συμφωνίας θα είναι θετική για το εμπόριο μακροπρόθεσμα, αλλά μπορεί να έχει και αρνητικές συνέπειες βραχυπρόθεσμα και μεσοπρόθεσμα οι οποίες θα συνδέονται με την αντίδραση της Ρωσίας", διευκρινίζει ο S&P, παρακολουθηση κινητου ενδειξεις ο οποίος εκφράζει φόβους για "εμπορικούς περιορισμούς" από την πλευρά της Μόσχας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας λέει «ναι» σε μία ειρηνική επίλυση της κρίσης

Ο Φίλιπ Χάμοντ ωστόσο προειδοποιεί ότι ενδέχεται η πρόταση της Ρωσίας να πρόκειται για τακτική ώστε η Συρία να κερδίσει χρόνο

Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας, Φίλιπ Χάμοντ, τάσσεται υπέρ μίας επιλογής διαφορετική από την στρατιωτική επέμβαση, ώστε να επιλυθεί η κρίση στη Συρία.

Παρόλα αυτά όπως δήλωσε στο πρακτορείο Reuters «θα χρειαστούν πολύ γρήγορα και ξεκάθαρα στοιχεία ότι πρόκειται για γνήσια, καλή τη πίσ ΤΕΙ πρόταση που μπορεί να οδηγήσει κάπου», τονίζοντας ωστόσο ότι ενδέχεται να πρόκειται για τακτική ώστε η Συρία να κερδίσει χρόνο.

 

 

ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Βήματα προς την… ΕΕ κάνει το Μονακό

Έτοιμο να αρχίσει διαπραγματεύσεις με τις Βρυξέλλες στις αρχές του 2014, χωρίς να θυσιάσει τις «ιδιαιτερότητές» του

Έτοιμο να αρχίσει διαπραγματεύσεις με τις Βρυξέλλες στις αρχές του 2014, παρακολουθηση κινητου χωρις εγκατασταση προκειμένου να συνάψει συμφωνία σύμπραξης με την ΕΕ, παρακολουθηση μηνυματων κινητου είναι το Μονακό.

Ωστόσο, το πριγκιπάτο δεν είναι διατεθειμένο να θυσιάσει τις «ιδιαιτερότητές» του, ανέφερε ο επικεφαλής της κυβέρνησης, παρακολουθηση κινητου χωρις φυσικη προσβαση Μισέλ Ροζέ.

«Επιθυμούμε, για την ανάπτυξη της οικονομίας μας, παρακολουθηση κινητου χωρις εγκατασταση να εμβαθύνουμε τις σχέσεις με την Ευρωπαϊκή Ένωση», δήλωσε ο Ροζέ προς τους δημοσιογράφους στη διάρκεια επίσκεψής του στις Βρυξέλλες. «Δεν εξετάζουμε το ενδεχόμενο μιας ολοκλήρωσης στην ΕΕ ούτε καν στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο. Η υπογραφή μιας ιδιαίτερης συμφωνίας σύμπραξης με την ΕΕ είναι το σενάριο που προτιμάμε», ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ πρόσθεσε.

Τους τελευταίους μήνες έχουν αρχίσει προπαρασκευαστικές συζητήσεις και το Μονακό ελπίζει πως οι διαπραγματεύσεις με την Επιτ ροπή θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2014. Διεξάγονται μαζί με δύο άλλα ευρωπαϊκά «μικροκράτη» που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση, την Ανδόρα και τον Άγιο Μαρίνο.

Οι διαπραγματεύσεις θα αφορούν κυρίως τη συνεργασία ανάμεσα στις φορολογικές αρχές και τις ανταλλαγές πληροφοριών, παρακολουθηση κινητου απο αποσταση ένα θέμα ευαίσθητο για το Μονακό όπως και για τα άλλα μικρά ευρωπαϊκά κράτη όπου η φορολογία είναι ευνοϊκή.

Το Μονακό μάλιστα επικοινωνιακή εκστρατεία στις Βρυξέλλες για να προωθήσει «την ιδιαιτερότητά του στην ευρώπη»: «Έχουμε περισσότερες θέσεις εργασίας απ’ ό,τι κατοίκους —50.000 για 37.000— και η καθαρή δημιουργία θέσεων εργασίας φτάνει τις 1.000 το μήνα», υπογράμμισε ο Ζιλ Τονελί, ο πρεσβευτής του Μονακό στις Βρυξέλλες.

ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=272982&catID=4
ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *