κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Μόνον ένδεκα χώρες στον κόσμο, οι 8 από τις οποίες βρίσκονται στην Ευρώπη……

Μόνον 11 χώρες διατηρούν την άριστη βαθμολογία των οίκων αξιολόγησης κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Τέσσερις από αυτές απειλούνται από μια «αρνητική» προοπτική

Μόνον ένδεκα χώρες στον κόσμο, οι 8 από τις οποίες βρίσκονται στην ευρώπη, διατηρούν το «ιερό δισκοπότηρο» του τριπλού Α, του «άριστα» στη βαθμολογία των τριών μεγάλων οίκων αξιολόγησης, των Standard & Poor’s, Fitch και Moody’s.

Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, από τις χώρες αυτές, η προοπτική των επτά χαρακτηρίζεται «σταθερή» όσον αφορά την κατάσταση του κρατικού χρέους τους, κατασκευη eshop η οποία αξιολογήθηκε από τους τρεις οίκους. οι χώρες αυτές είναι η Σουηδία, η Νορβηγία, η Δανία, η Ελβετία, η Αυστραλία, κατασκευη eshop ο Καναδάς και η Σιγκαπούρη.

Οι τέσσερις άλλες, η Γερμανία, η Ολλανδία, το Λουξεμβούργο και η Φινλανδία, βλέπουν το τριπλό Α τους να απειλείται από μια «αρνητική» προοπτική, σύμφωνα με τουλάχιστον έναν από τους τρεις οίκους αξιολόγησης.

Τα τρία τελευταία χρόνια, τέσσερις χώρες εγκατέλειψαν την πολύ κλειστή λέσχη των κρατών με την άριστη βαθμολογία:

Γαλλία: ΑΑ στον S&P από σήμερα, Aa αρνητικό στον Moody’s από το Νοέμβριο 2012 και ΑΑ+ σταθερό στον Fitch από τον Ιούλιο 2013

– Αυστρία: ΑΑ+ στον S&P από τον Ιανουάριο 2013, Aaa αρνητικό στον Moody’s, AAA στον Fitch.

ΗΠΑ: ΑΑ+ σταθερό στον S&P από το καλοκαίρι του 2011, ΑΑΑ στον Moody’s και στον Fitch.

– Ηνωμένο Βασίλειο: κατασκευη eshop ΑΑΑ αρνητικό στον S&P, Aa1 σταθερό στον Moody’s από τον Φεβρουάριο του 2013, AA+ αρνητικό στον Fitch από τον Απρίλιο 2013.

Ακολουθεί η κατάσταση στις υπόλοιπες χώρες της G20 και της ΕΕ (οι βαθμολογίες που αναφέρονται είναι κατά σειράν αυτές που έχουν ανακοινωθεί από τον S&P, τον Moody’s και τον Fitch):

– Νότια Αφρική: Α- αρνητικό, Baa1 αρνητικό, BBB σταθερό.

– Σαουδική Αραβία: ΑΑ- θετικό, Aa3 σταθερό, AA- θετικό.

– Βέλγιο: ΑΑ αρνητικό, Aa3 αρνητικό, ΑΑ σταθερό.

Βραζιλία: ΒΒΒ αρνητικό, Baa2 σταθερό, κατασκευη eshop ΒΒΒ σταθερό.

Κίνα: ΑΑ- σταθερό, Aa3 σταθερό, Α+ σταθερό.

– Νότια Κορέα: Α+ σταθερό, Aa3 σταθερό, ΑΑ- σταθερό.

– Ισπανία: ΒΒΒ- αρνητικό, κατασκευη eshop Baa3 αρνητικό, ΒΒΒ σταθερό.

– Ινδία: ΒΒΒ- αρνητικό, Baa3 σταθερό, ΒΒΒ σταθερό.

– Ιταλία: ΒΒΒ αρνητικό, κατασκευη eshop Baa2 αρνητικό, ΒΒΒ+ θετικό.

– Ιαπωνία: ΑΑ- αρνητικό, Aa3 σταθερό, Α+ αρνητικό.

– Μεξικό: ΒΒΒ θετικό, Baa1 σταθερό, ΒΒΒ+ σταθερό.

– Ρωσία: κατασκευη eshop ΒΒΒ σταθερό, Baa1 σταθερό, ΒΒΒ σταθερό.

Κάτω από τη βαθμολογία ΒΒΒ- ή Baa3, οι χώρες θεωρούνται λιγότερο αξιόπιστοι δανειζόμενοι, δηλαδή τα ομόλογα που εκδίδουν θεωρούνται κερδοσκοπική επένδυση από τουλάχιστον έναν εκ των οίκων αξιολόγησης. Στην ευρωζώνη, αυτή είναι η περίπτωση της Πορτογαλίας, καθώς και της Ιρλανδίας σύμφωνα με τον οίκο Moody’s (από τους δύο άλλους βαθμολογείται με BBB+).

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Ασία: Ένας στους τέσσερις άνδρες παραδέχεται ότι είναι βιαστής!

Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της…

Το ένα τέταρτο των Ασιατών παραδέχεται ότι έχει βιάσει γυναίκα, σύμφωνα με έρευνα των Ηνωμένων Εθνών που πραγματοποιήθηκε σε έξι χώρες της περιοχής και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της, σύμφωνα με την έρευνα του ΟΗΕ.

“Τα συμπεράσματα της έκθεσης επιβεβαιώνουν την ύπαρξη της βίας κατά των γυναικών στην περιοχή. Και η βία είναι απολύτως συνδεδεμένη με την ανισότητα μεταξύ των δύο φύλων”, δήλωσε η Έμα Φούλου, εκ των επικεφαλής της έρευνας.

Η έκθεση με τίτλο “Γιατί Ορισμένοι Άνδρες Χρησιμοποιούν Βία Κατά των Γυναικών και Πώς Μπορούμε να το Αποφύγουμε;” βασίστηκε σε συνεντεύξεις που δόθηκαν κατά το διάστημα 2010-2013 από 10.000 άνδρες και 3.000 γυναίκες στο Μπανγκλαντές, την Καμπότζη, την Κίνα, την Ινδονησία, την Σρι Λάνκα και την Παπούα Νέα Γουινέα.

Η έκθεση παρείχε λεπτομερή στοιχεία για την βία που ασκούν οι άνδρες εις βάρος των γυναικών και τα κίνητρά τους.

Η περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού επιλέχτηκε για την πρώτη τέτοια έκθεση κυρίως επειδή τα Ηνωμένα Έθνη διαθέτουν πολλά ενεργά προγράμματα για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών στην Ασία.

Από την έρευνα προέκυψε ότι το ποσοστό σωματικής και σεξουαλικής βίας εις βάρος συζύγων και συντρόφων είναι υψηλό, κατασκευη eshop καθώς στην Ινδονησία, για παράδειγμα, κυμαίνεται στο 26%, ενώ στην Παπούα Νέα Γουινέα στο 80%.

Μεταξύ των βιαστών που παραδέχονται την πράξη τους, το πιο κοινό κίνητρο που επικαλούνται είναι η αίσθηση σεξουαλικής κυριότητας.

“Παρότι το αλκοόλ συχνά θεωρείται ότι είναι ένας κοινός παράγοντας διάπραξης βίαιου εγκλήματος, ήταν η λιγότερο κοινή απάντηση που έδωσαν οι ερωτηθέντες”, σύμφωνα με την έρευνα.

Η έρευνα αποπειράθηκε επίσης να εξετάσει το θέμα του βιασμού με θύματα άνδρες.

Στο Μπανγκλαντές, την Κίνα και την Ινδονησία, περίπου το 2% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει άλλον άνδρα, ενώ στη Σρι Λάνκα και την Καμπότζη το ποσοστό ανέρχεται, κατά μέσον όρο, σε 3% με 4% και στην Παπούα Νέα Γουιένα σε 8%.

Όπως προκύπ ΤΕΙ, κατασκευη eshop η Παπούα Νέα Γουινέα έχει σχετικά χαμηλό επίπεδο ισότητας των δύο φύλων, έλλειψη νομοθεσίας κατά του βιασμού, ενώ οι πρόσφατες συγκρούσεις έχουν οδηγήσει στην αποδοχή της βίας, εξηγεί η Φούλου.

Η έκθεση διαπίστωσε ότι περίπου το 72% με 97% των ανδρών που παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει δεν αντιμετώπισαν τις συνέπειες του νόμου.

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Συμφώνησε για ανανέωση ο Ρονάλντο!

Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το 2018 θα παραμείνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς όπως αναφέρει η «As», ο μάνατζέρ του Ζόρζε Μέντες, συναντήθηκε με τον πρόεδρο, Φλορεντίνο Πέρεθ και συμφώνησαν.

Η ισπανική Εφημερίδα, αποκαλύπ ΤΕΙ την είδηση που ξεδιαλύνει οριστικά το τοπίο της παραμονής του Πορτογάλου σούπερ σταρ στο «Μπερναμπέου», συνδυάζοντας μάλιστα την συνάντηση του μάνατζέρ του με τον ισχυρό άνδρα της « βασίλισσας» και με τις δηλώσεις του «CR7» σε ραδιοφωνικό σταθμό της Πορτογαλίας.

«Φυσικά και απολαμβάνω το ποδόσφαιρο στη Μαδρίτη. Βρίσκομαι 4 χρόνια στο σύλλογο, οπότε θα ήθελα να συνεχίσω», ήταν επ’ ακριβώς τα λόγια του.

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites

source: http://www.newsbeast.gr/financial/arthro/606014/monon-11-hores-diatiroun-tin-aristi-vathmologia-ton-oikon-axiologisis-/
κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites…