βουλευτών iOS μέτρα κατασκευή eshop Βολος Βραδυφλεγής «βόμβα» ο Φόρος Ακινήτων

κατασκευη eshop κατασκευη eshop κατασκευή eshop Βολος Μαξίμου και ΠΑΣΟΚ κατασκευη eshop αναζητούν κατασκευη eshop κατασκευη eshop λύση υπό τις απειλές κατασκευη eshop των βουλευτών κατασκευη eshop κατασκευη eshop κατασκευη eshop κατασκευη eshop τους. “

Βραδυφλεγής «βόμβα» ο Φόρος Ακινήτων κατασκευή eshop Βολος

Κοινή γλώσσα για τον Φόρο Ακινήτων αναζητούν στην κυβέρνηση, την ώρα που πληθαίνουν οι φωνές από βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ότι δεν θα ψηφίσουν το νομοσχέδιο αν παραμείνει ως έχει. 

Η «ομάδα εργασίας» που συστάθηκε από στελέχη του Μαξίμου και του ΠΑΣΟΚ για να αναζητήσουν κοινά αποδεκτό φόρο ακινήτων, έπιασε δουλειά.

Την μία πλευρά εκπροσωπεί ο στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού και βουλευτής Επικρατείας Χρύσανθος Λαζαρίδης και την άλλη ο βουλευτής Γιάννης Κουτσούκος με τη συνδρομή του πρώην βουλευτή και γνώστη των φορολογικών Ανδρέα Μακρυπίδη.

Η «είδηση» βρίσκεται στην απουσία… του συμβούλου του ΥΠΟΙΚ, Νίκου Καραβίτη, ο οποίος διαμόρφωσε το νομοσχέδιο για τον ενιαίο φόρο ακινήτων που απορρίφθηκε από τις δύο κοινοβουλευτικές ομάδες που στηρίζουν την κυβέρνηση.

Με εντολή του Πρωθυπουργού η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης.

Το ΠΑΣΟΚ προσέρχεται με τη γνωστή πρόταση για αφορολόγητο (π.χ. στα 50.000 ευρώ) και προοδευτική κλίμακα, ωστόσο θεωρείται δεδομένο ότι θα υποχωρήσει προκειμένου να βρεθεί μέση λύση.

Πηγές της Χαριλάου Τρικούπη έκαναν λόγο για μία συνάντηση η οποία διεξήχθη σε καλό κλίμα εκφράζοντας παράλληλα τη βεβαιότητα ότι οι ενστάσεις και οι παρατηρήσεις επί του προσχεδίου των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ θα ενσωματωθούν τελικά στο σχέδιο νόμου.

Ο πρωθυπουργός, πάντως, έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα δεχθεί να ισχύσει το «χαράτσι» και το 2014 (όπως πρό ΤΕΙναν πολλοί βουλευτές και της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ) και έχει δώσει εντολή να κατατεθεί το σχετικό νομοσχέδιο άμεσα στη Βουλή.

Είναι βέβαιο πως την τελική λύση θα δώσουν οι δύο πολιτικοί γι’ αυτό δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες οι κκ Σαμαράς και Βενιζέλος να συναντηθούν.

ΔιΚασσής: Δεν ψηφίζω το Φόρο Ακινήτων – Να πέσει η κυβέρΠλήρη απελευθέρωση πλειστηριασμών και εξώσεων απαιτεί η τρόικατρόικα

Απάντηση Στουρνάρα: Δεν μας χωρίζουν μίλια, μας χωρίζουν μέτρα

<a href="http://www.newsbomb.gr/politikh/story/369249/giati-viazontai-stΕυρωπαίος αξιωματούχος:Χάσμα μιλίων και δισ. μεταξύ τρόικατρόικαςΣτον «αέρα» όλα τα νομοσχέδια με την τρόικατρόικα να μην απαντά

κατασκευή eshop Βολος κατασκευή eshop Βολος Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη – δημάρχων σε ταβέρνα της Κηφισιάς

Σε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β’ Αθηνών.

Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.

Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.

Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας… πανικό στους απόντες.

Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν… τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.

Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».

Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».κατασκευή eshop Βολος Δωρεάν φάρμακα σε ανασφάλιστους και άπορους ανακοίνωσε ο Άδωνις

Η δωράν φαρμακευτική περίθαλψη θα αφορά στο πρόγραμμα κάλυψης των δικαιούχων των εισιτηρίων υγείας – Οι μέχρι τώρα δικαιούχοι είναι περίπου 10.500 αλλά αυτοί καλύπτονται μόνο για εξετάσεις ιατρικές.

Mεγάλη συμμαχία – συνεργασία του υπουργείου Yγείας με τον φαρμακευτικό κόσμο, ΣΦΕΕ και φαρμακαποθήκες, ΕΟΦ και ΙΣΑ, ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο υπουργός υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος εξασφάλισε την παραχώρηση φαρμάκων σε όλους τους ανασφάλιστους και άπορους.

Από τον Οκτώβριο εκτιμάται ότι το πρόγραμμα θα είναι στην πλήρη εξέλιξή του.

Η δωρεάν φαρμακευτική περίθαλψη θα αφορά στο πρόγραμμα της κάλυψης των δικαιούχων των εισιτηρίων υγείας.

Ουσιαστικά οσοι λάβουν το εισιτήριο υγείας θα καλύπτονται και

φαρμακευτικά. Μπορούν να διατεθούν, σύμφωνα με τον ΣΦΕΕ, περίπου 900.000

φαρμακευτικά σκευάσματα.

Οι μέχρι τώρα δικαιούχοι είναι περίπου 10.500 αλλά αυτοί καλύπτονται μόνο για εξετάσεις ιατρικές. Το δίκτυο που οργανώνεται σήμερα θα καλύπ ΤΕΙ και τις φαρμακευτικές ανάγκες των ανασφάλιστων και των άπορων.

Πρόκειται για μια έμμεση παραδοχή ότι το ποσό που αφορά στο εισιτήριο υγείας δεν επαρκεί και για φαρμακευτική κάλυψη, και αυτό το

κενό θα καλύψει η συνεργασία με τις εταιρίες και τις φαρμακαποθήκες.

Επίσης, σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη θα επεκταθεί το δίκτυο ιατρείων κοινωνικής αποστολής σε όλη τη χώρα.

Παράλληλα, μέσω των ενοριών θα γίνει καταγραφή των ανασφάλιστων και άπορων στην επικρά ΤΕΙα. Μέχρι τώρα στο κοινωνικό ιατρείο της Αθήνας, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΙΣΑ, κ. Πατούλης,  έχουν εξεταστεί 30.000 άτομα ανασφάλιστα.

Στόχος η χορήγηση γενοσήμων έως και 60%

Γενναία μείωση της τιμής των γενόσημων ανακοίνωσε ακόμη ο υπουργός υγείας. Είναι ένα από τα μέτρα που θα περιληφθούν στο νομοσχέδιο για τα φάρμακα που καταρτίζεται και θα παρουσιαστεί και στην τρόικα. Κίνητρα δόθηκαν ήδη στους ασφαλισμένους που επιλέγουν γενόσημα, αλλά αναλόγως θα δοθούν και στους γιατρούς για να τα συνταγογραφούν καθώς και στους φαρμακοποιούς

Ο υπουργός υγείας ξεκαθάρισε ότι είναι ανάγκη να συνταγογραφηθούν γενόσημα, προκειμένου να διατεθούν και τα νέα φάρμακα που δεν κυκλοφορούν στη χώρα μας τα τελευταία δυο χρόνια.

Η γενναία μείωση των τιμών θα συνοδεύεται προοδευτικά και από άλλα μέτρα, είπε ο υπουργός, προσθέτοντας ότι η τιμή θα συσχετίζεται με τον όγκο πωλήσεων.

Η συνέντευξη του Άδωνι Γεωργιάδη ακολουθεί το «μπαράζ» διαμαρτυριών το

οποίο έχουν εξαπολύσει οι ιατρικοί σύλλογοι της χώρας, αλλά και ο

Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ), οι οποίοι ζητούν εκ νέου από τον

υπουργό υγείας να ανακληθεί η εγκύκλιος του ΕΟΠΥΥ για την αποκλειστική

συνταγογράφηση της δραστικής ουσίας, καθώς και να ακυρωθεί ο σχετικός

νόμος Λοβέρδου.

κατασκευή eshop Βολος

source: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/369457/vradyflegis-vomva-o-foros-akiniton
κατασκευή κατασκευη eshop Βολος…