Βίκυ Χατζηβασιλείου Βίκυ Χατζηβασιλείου Βίκυ Χατζηβασιλείου κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Η πρώτη εμφάνιση του νέου ταχυδρόμου στο “Πάμε Πακέτο”

κατασκευη eshop κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη eshop κατασκευη sites κατασκευη eshop Χθες έκανε κατασκευη eshop την πρώτη του εμφάνιση στο «Πάμε Πακέτο», κατασκευη eshop ο νέος κατασκευη eshop ταχυδρόμος, κατασκευη κατασκευη κατασκευη eshop eshop eshop ο Δημήτρης Δεμερτζόγλου.”

Η πρώτη εμφάνιση του νέου ταχυδρόμου στο “Πάμε Πακέτο” κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου τον σύστησε στο κοινό λέγοντας:

Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites – Media – «Δεν έχω ξυπνήσει ποτέ πρωί για να δω τι κάναμε χθες»

Μπορεί να είναι τηλεοπτικό πρόσωπο αλλά ποτέ μέχρι σήμερα, όπως αποκαλύπ ΤΕΙ, δεν έχει ξυπνήσει νωρίς για να δει πώς πήγε η εκπομπή της.

Ο λόγος για τη Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία δήλωσε: «Ήπια, ηπιότατη… Δεν έχω ξυπνήσει ποτέ πρωί για να δω τι κάναμε χθες. Θα με πάρει η συνεργάτιδά μου και θα με ενημερώσει… Βεβαίως και με ενδιαφέρει, αλλά δεν είμαι τρελή με αυτά. Βεβαίως κι έχει σημασία πόσο πέραση έχεις στο κοινό, τι αποδοχή έχει στον κόσμο αυτό που κάνεις, αλλιώς ας μην το κάνεις. Κάπως πρέπει να έχεις κι ένα μέτρο για να πορεύεσαι. Αλλά πανικό δεν έχω πάθει ποτέ, αγωνία δεν είχα ποτέ… Άγριο ξύπνημα δεν έκανα ποτέ, έχω μια ήπια σχέση με αυτό το κομμάτι. Και πλέον έχω πειστεί ότι ο κόσμος αγαπάει πάρα πολύ το “Πάμε πακέτο”», τόνισε στο TVGlam.

Μίλησε όμως και για το που οφείλεται αυτή της η στάση. «Όχι… στο πώς με αντιμετωπίζει ο κόσμος έξω. Σε αυτά που ακούω. Δηλαδή με πιάνουν νέα παιδιά και μου λένε: “Ξέρετε, εμείς κοροϊδεύαμε παλιότερα τη μαμά μας που το έβλεπε και τώρα εμείς είμαστε οι πιο φανατικοί. Γιατί αυτό που κάνετε γίνεται με αξιοπρέπεια κ.λπ.…”. Τέτοια λόγια… Μετά μου λένε: “Ευχαριστούμε που μας βγάζετε τον καλύτερο εαυτό μας…”. Δηλαδή, πολύ ωραία λόγια».κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Συγκινητικό «Πάμε Πακέτο»

Αύριο με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου

Η αποστολέας του πρώτου πακέτου, στην ιστορία που θα προβληθεί αύριο στην εκπομπή «Πάμε Πακέτο» με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου στον Alpha, έχει προλάβει να βιώσει στον απόλυτο βαθμό το αίσθημα της ευγνωμοσύνης, παρότι είναι μόλις 10 ετών. Η Αθηνά έχασε ξαφνικά τον πατέρα της και κινδύνευσε να μείνει άστεγη με τη μητέρα και τον μικρότερο αδελφό της. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, δεν βρέθηκε κανένας στο πλευρό τους, με μόνη εξαίρεση την παραλήπτρια του πακέτου. Μια γυναίκα που πραγματικά στήριξε και στηρίζει με όλη της τη δύναμη το μικρό κορίτσι με μοναδικό αντάλλαγμα να βλέπει το χαμόγελο στο πρόσωπό της. Πώς θα αντιδράσει η παραλήπτρια στο άνοιγμα του πακέτου; Μία ιστορία που μεταφέρει το μήνυμα της αλληλεγγύης και της ανιδιοτέλειας.

Το δεύτερο πακέτο θα προσπαθήσει να λυτρώσει από τις τύψεις μια μητέρα, που αναγκάστηκε πριν από σαράντα χρόνια να δώσει για υιοθεσία το τέταρτο παιδί της. Η αποστολέας ήταν ήδη σε διάσταση με τον σύζυγό της, όταν ήρθε στον κόσμο η κόρη της. Σαράντα ημέρες μετά τη γέννησή της, χωρίς να έχει στήριξη από το <a href="http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B2%CE%AC%CE%BB%CE%BB% ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκης. Για αυτή την πράξη της δεν μπόρεσε ποτέ να συγχωρέσει τον εαυτό της, με αποτέλεσμα να πέσει σε κατάθλιψη. Με τη βοήθεια της εκπομπής, εύχεται να εντοπίσει την κόρη της και να της δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις. Τι περίεργο συνέβη κατά τη διάρκεια της έρευνας; Ποιο τραγικό γεγονός συνέβη λίγες ημέρες πριν τον εντοπισμό της παραλήπτριας; Πώς συνέβαλε στην εξέλιξη της ιστορίας ένα όνειρο; Είναι έτοιμη η παραλήπτρια για αυτή τη συνάντηση;

Την Πέμπτη στις 21:00

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites

source: http://www.newsbomb.gr/gossip/story/367455/i-proti-emfanisi-toy-neoy-tahydromoy-sto-β€œpame-paketo”
κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *