βία Ουάσινγκτον διάστημα κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Αίγυπτος: Προς βουλευτικές εκλογές την άνοιξη και προεδρικές το καλοκαίρι

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites κατασκευη eshop κατασκευη eshop Το πιο σαφές κατασκευη eshop χρονοδιάγραμμα ως κατασκευη eshop σήμερα από μέρους της μεταβατικής κυβέρνησης κατασκευη eshop  – Την ώρα που οι συγκρούσεις και η αιματοχυσία στη χώρα μετά την ανατροπή κατασκευη eshop κατασκευη κατασκευη eshop eshop του Μόρσι συνεχίζονται

…”

Αίγυπτος: Προς βουλευτικές εκλογές την άνοιξη και προεδρικές το καλοκαίρι κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites

Το πιο σαφές χρονοδιάγραμμα ως σήμερα από μέρους της μεταβατικής κυβέρνησης  – Την ώρα που οι συγκρούσεις και η αιματοχυσία στη χώρα μετά την ανατ ροπή του Μόρσι συνεχίζονται

Ο υπουργός Εξωτερικών της Αιγύπτου Ναμπίλ Φάχμι δήλωσε σήμερα ότι η κυβέρνησή του σχεδιάζει να διεξαγάγει βουλευτικές εκλογές στο διάστημα από τον Φεβρουάριο ως τον Μάρτιο, τις οποίες θα ακολουθήσει η διεξαγωγή προεδρικών εκλογών στις αρχές του καλοκαιριού του 2014, διαβεβαιώνοντας ότι το κόμμα που αποτελεί τον πολιτικό βραχίονα της απαγορευμένης Μουσουλμανικής Αδελφότητας μπορεί να λάβει μέρος στην διαδικασία.

Οι δηλώσεις αυτές του Φάχμι, που έκανε κατά την διάρκεια επίσκεψής του στην Ισπανία, δίνουν το πιο σαφές χρονοδιάγραμμα ως σήμερα από μέρους της μεταβατικής κυβέρνησης την οποία υποστηρίζει ο στρατός σε ό,τι αφορά την επάνοδο στην πολιτική ομαλότητα στην πολυπληθέστερη χώρα του αραβικού κόσμου, η οποία μετά την ανατ ροπή του ισλαμιστή προέδρου Μοχάμεντ Μόρσι την 3η Ιουλίου έχει βρεθεί αντιμέτωπη με μερικά από τα χειρότερα επεισόδια βίας της σύγχρονης ιστορίας της.

Ο Φάχμι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς ότι το κόμμα Ελευθερίας και Δικαιοσύνης, ο πολιτικός βραχίονας της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, «είναι ακόμη νόμιμο στην Αίγυπτο» και μπορεί να συμμετέχει στις βουλευτικές εκλογές. Η ίδια η Αδελφότητα δεν κατάφερε να επιτύχει την Τετάρτη την ακύρωση μιας δικαστικής απόφασης η οποία την έθεσε εκτός νόμου. Ο Μόρσι δικάζεται για παρακίνηση σε βία επί των ημερών του.

Σύμφωνα με τον Φάχμι, οι προεδρικές εκλογές «θα ανακοινωθούν στα τέλη της άνοιξης» και θα γίνουν «το μέγιστο μέσα σε δύο μήνες αφού ανακοινωθούν». «Επομένως μπορείτε να αναμένετε εκλογές το καλοκαίρι για την ανάδειξη νέου προέδρου, αυτό θα είναι το τελευταίο βήμα» της πολιτικής μετάβασης, ανέφερε ο ΥΠΕΞ της Αιγύπτου.

Ο Φάχμι είχε δηλώσει τον Σεπτέμβριο ότι η μεταβατική δια κυβέρνηση θα τερματιστεί ως «την προσεχή άνοιξη», αν και δεν είχε αναφερθεί σε συγκεκριμένες ημερομηνίες τότε.

Οι εκλογές θα προκηρυχθούν μετά την διενέργεια δημοψηφίσματος για να επικυρωθεί ένα νέο Σύνταγμα, κάτι που ο Φάχμι είπε ότι θα γίνει μέσα στον Δεκέμβριο. Μια 50μελής επιτ ροπή εργάζεται για να προτείνει τροποποιήσεις στο Σύνταγμα το οποίο είχε καταρτιστεί υπό τον Μόρσι από μια συντακτική συνέλευση στην οποία κυριαρχούσαν οι ισλαμιστές.

Από τον Ιούλιο η υποστηριζόμενη από τις ένοπλες δυνάμεις κυβέρνηση διεξάγει μια εκστρατεία πάταξης των Α Δελφών Μουσουλμάνων του Μόρσι. Οι ηγέτες τους φυλακίστηκαν, όπως και πάνω από 2.000 μέλη και στελέχη της οργάνωσης. 

Εκατοντάδες στελέχη και υποστηρικτές των ισλαμιστών έχουν χάσει τη ζωή τους έκτοτε. Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολι ΤΕΙών της Αμερικής αμφισβήτησε τα δημοκρατικά διαπιστευτήρια της υποστηριζόμενης από τις ένοπλες δυνάμεις κυβέρνησης και τον περασμένο μήνα μείωσε τη στρατιωτική βοήθεια που παρέχει στις αιγυπτιακές ένοπλες δυνάμεις. 

Η Αίγυπτος είναι αποδέκτης της δεύτερης μεγαλύτερης στρατιωτικής βοήθειας των ΗΠΑ στην περιφέρεια. Αμερικανοί αξιωματούχοι είπαν ότι η μείωση της βοήθειας αυτής αντανακλά την δυσαρέσκεια της Ουάσινγκτον για την πορεία της χώρας μετά την αποπομπή Μόρσι.

Ο Φάχμι, ο οποίος έκτοτε αποκάλεσε «ταραγμένη» την διμερή σχέση, άφησε να εννοηθεί ότι το Κάιρο θα μπορούσε να εξετάσει κι άλλες επιλογές για την κάλυψη των αναγκών του όσον αφορά την Ασφάλεια — έχει αναφερθεί επανειλημμένα στη Ρωσία ως έναν εταίρο με τον οποίο η κυβέρνησή του ελπίζει να αποκτήσει πιο στενή σχέση. «Διαισθάνομαι μια επιθυμία και βλέπω ότι έχουμε ένα συμφέρον να επεκτείνουμε τη συνεργασία σε στρατιωτικά θέματα με τη Ρωσία. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα επεκτείνουμε τη στρατιωτική συνεργασία με τις ΗΠΑ ταυτόχρονα», ανέφερε, υπαναχωρώντας εν μέρει από τις ακόμη οξύτερες πρόσφατες δηλώσεις του.

Ο Φάχμι συνέδεσε την Ασφάλεια και την αποκατάστασή της με την πορεία της οικονομίας της χώρας του.

Το καλοκαίρι της αιματοχυσίας που ακολούθησε την ανατ ροπή του Μόρσι φόβισε τους περισσότερους ξένους τουρίστες καταφέρνοντας ένα βαρύ πλήγμα στη χώρα, η οποία είχε υποστεί ήδη μεγάλες απώλειες έπειτα από τα τρία χρόνια πολιτικής αβεβαιότητας που άρχισαν το 2011, όταν μια λαϊκή εξέγερση σήμανε την ανατ ροπή του Χόσνι Μουμπάρακ.

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη – δημάρχων σε ταβέρνα της Κηφισιάς

Σε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β’ Αθηνών.

Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.

Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.

Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας… πανικό στους απόντες.

Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν… τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.

Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».

Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή Αυγή

Είχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, σε ένα εθνικιστικό σόου.

Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.

Αυτό όμως δεν αρκούσε, καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα… γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!

Το… πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος, σε λόγο που έβγαλε, καταφέρθηκε κ ΕλλάδαΕλλάδας και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/N0MnK8jYluQ?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/5Fy1M1AhdWs?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

Τι απαντά η Χρυσή Αυγή

Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για “clubbing”, πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».

«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλήγει.

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites

source: http://www.protothema.gr/world/article/326675/aiguptos-pros-vouleutikes-ekloges-tin-anoixi-kai-proedrikes-to-kalokairi/
κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *