βία Κρίση Αίγυπτο ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΜΟΙΧΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΠΙΣΤΙΑ «Ουάσινγκτον και Ριάντ δεν έχουν διαφορές»

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΜΟΙΧΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΠΙΣΤΙΑ Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι διαβεβαίωσε σήμερα ότι Ουάσινγκτον και Ριάντ δεν έχουν διαφορές όσον αφορά το θέμα της συριακής κρίσης……

«Ουάσινγκτον και Ριάντ δεν έχουν διαφορές» ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΜΟΙΧΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΠΙΣΤΙΑ Διαβεβαιώσεις Κέρι για τη συριακή κρίση

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι διαβεβαίωσε σήμερα ότι Ουάσινγκτον και Ριάντ δεν έχουν διαφορές όσον αφορά το θέμα της συριακής κρίσης και ότι η χώρα του δεν θα μείνει «με σταυρωμένα χέρια» απέναντι στο δράμα των Σύρων.

«Δεν υπάρχουν διαφορές όσον αφορά τον κοινό στόχο που έχουμε για τη Συρία», είπε ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας μετά τη συνάντηση που είχε με τον βασιλιά Αμπντάλα της Σαουδικής Αραβίας. «Δεν θα παραμείνουμε με σταυρωμένα χέρια ενώ ο (σ.σ. πρόεδρος της Συρίας, Μπασάρ αλ) Άσαντ συνεχίζει να χρησιμοποιεί τα όπλα του» ενάντια στο λαό του, μοιχεια πρόσθεσε, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε από κοινού με τον Σαουδάραβα ομόλογό του, πρίγκιπα Σαούντ Αλ Φάισαλ.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Σαουδικής Αραβίας, η χώρα του οποίου στηρίζει ανεπιφύλακτα την ένοπλη συριακή αντιπολίτευση, είπε από την πλευρά του ότι οι διαπραγματεύσεις για το θέμα της Συρίας «δεν μπορούν να συνεχίζονται επ’ αόριστον» και κάλεσε το Ιράν να μην εμπλέκεται στη συριακή σύγκρουση καθώς, όπως είπε, ντετεκτιβ θεσσαλονικη τιμες η Τεχεράνη βοηθά τον Άσαντ να πλήτ ΤΕΙ τον λαό του.

«Το βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας κατανοεί πλήρως τη σημασία των διαπραγματεύσεων για την επίλυση των κρίσεων, όμως εκτιμούμε ότι οι συνομιλίες δεν μπορούν να συνεχίζονται επ’ άπειρον», τόνισε, επισημαίνοντας ότι δεν γίνεται να διεξαχθούν διαπραγματεύσεις για τον τερματισμό του εμφυλίου στη Συρία χωρίς τη συμμετοχή του συνασπισμού της αντιπολίτευσης που μάχεται για την ανατ ροπή του Άσαντ.

Αναφερόμενος στην πρόσφατη κρίση στις σχέσεις της χώρας του με τις ΗΠΑ ο Φάισαλ είπε ότι οι διαφορές τους επικεντρώνονται κυρίως στην ακολουθούμενη τακτική και όχι στους στόχους, οι οποίοι είναι κοινοί για τις δύο χώρες.

«Οι σχέσεις (των δύο χωρών) ανέκαθεν βασίζονταν στον αμοιβαίο σεβασμό και στην εξυπηρέτηση των αμοιβαίων συμφερόντων», Γραφεια ντετεκτιβ είπε ο Σαουδάραβας υπουργός.

Νωρίτερα, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ο Κέρι είχε χαρακτηρίσει τη Σαουδική Αραβία μια «πολύ, παντρεμενη απιστια πολύ σημαντική» σύμμαχο της Ουάσινγκτον στην περιοχή, λέγοντας ότι «οι Σαουδάραβες είναι πράγματι οι βασικοί παίκτες στον αραβικό κόσμο, μαζί με την Αίγυπτο».

Η Σαουδική Αραβία, ο κυριότερος σύμμαχος των ΗΠΑ στον αραβικό κόσμο, θεωρεί εσφαλμένη την “α δύναμη“, κατ’ αυτήν, Γραφεια ντετεκτιβ εξωτερική πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, Γραφειο ντετεκτιβ η οποία έχει επιτρέψει να συνεχίζεται η κρίση στη Συρία, μοιχεια την ίδια ώρα που το Ισραήλ εξακολουθεί να κατασκευάζει οικισμούς εποίκων στα Παλαιστινιακά Εδάφη. Οι Σαουδάραβες ανησυχούν και για την πρόσφατη προσέγγιση της Ουάσινγκτον με την Τεχεράνη. Πριν από τη συνάντησή του με τον Φάισαλ, ο Κέρι επανέλαβε πάντως την πάγια θέση του, ντετεκτιβ τιμες λαρισα ότι οι ΗΠΑ δεν θα επιτρέψουν στο Ιράν να αποκτήσει πυρηνικά όπλα.

Μετά την επίσκεψή του στο Ριάντ ο Αμερικανός υπουργός θα συνεχίσει την περιοδεία του στην Πολωνία, Γραφεια ντετεκτιβ όπου αναμένεται να φτάσει απόψε το βράδυ. Ο Κέρι θα έχει συνομιλίες για τις εμπορικές σχέσεις Πολωνίας- ΗΠΑ και το σχέδιο για την εγκατάσταση του αντιπυραυλικού αμυντικού συστήματος στη χώρα αυτή μέχρι το 2018. Αύριο Τρίτη θα έχει επαφές με τον Πολωνό πρωθυπουργό Ντόναλντ Τουσκ και τον ΥΠΕΞ Ράντοσλαβ Σικόρσκι ενώ θα πάει και σε μια αεροπορική βάση όπου θα συναντηθεί με πιλότους και των δύο χωρών οι οποίοι συμμετέχουν σε κοινές στρατιωτικές ασκήσεις εδώ και έναν χρόνο.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΜΟΙΧΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΠΙΣΤΙΑ Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο

Μπουκάλια με νερό εκσφενδόνισαν διαδηλωτές εναντίον του πρώην υπουργού Εσωτερικών – Ο κ. Παυλόπουλος βρισκόταν στη συμβολή της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό Μέρλιν

Στόχος των εργαζομένων στην μεταλλευτική βιομηχανία ΛΑΡΚΟ έγινε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος.

Οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ διαδήλωναν έξω από τη Βουλή και όταν εντόπισαν τον κ. Παυλόπουλο επιτέθηκαν εναντίον του καθυβρίζοντας τον με σκαιούς χαρακτηρισμούς. Ορισμένοι μάλιστα εκσφενδόνισαν εναντίον του μπουκάλια με νερό.

<iframe src="http://c DNApi.kaltura.com/p/787781/sp/78778100/embedIframeJs/uiconf_id/12749501/partner_id/787781?iframeembed=true&playerId=kaltura_player_1378813378&entry_id=0_125xf6ga&flashvars[akamaiHD.loadingPolicy]=preInitialize&flashvars[akamaiHD.asyncInit]=true&flashvars[streamerType]=hdnetwork” allowfullscreen=”” webkitallowfullscreen=”” mozallowfullscreen=”” style=”width: 640px; height: 480px;” itemprop=”video” itemscope=”” itemtype=”http://schema.org/VideoObject” frameborder=”0″ height=”480″ width=”640″>

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”name” content=”Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο”&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”description” content=””&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”duration” content=””&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”thumbnail” content=””&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”width” content=”640″&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”height” content=”480″&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΜΟΙΧΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΠΙΣΤΙΑ Ασία: Ένας στους τέσσερις άνδρες παραδέχεται ότι είναι βιαστής!

Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της…

Το ένα τέταρτο των Ασιατών παραδέχεται ότι έχει βιάσει γυναίκα, σύμφωνα με έρευνα των Ηνωμένων Εθνών που πραγματοποιήθηκε σε έξι χώρες της περιοχής και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της, σύμφωνα με την έρευνα του ΟΗΕ.

“Τα συμπεράσματα της έκθεσης επιβεβαιώνουν την ύπαρξη της βίας κατά των γυναικών στην περιοχή. Και η βία είναι απολύτως συνδεδεμένη με την ανισότητα μεταξύ των δύο φύλων”, δήλωσε η Έμα Φούλου, εκ των επικεφαλής της έρευνας.

Η έκθεση με τίτλο “Γιατί Ορισμένοι Άνδρες Χρησιμοποιούν Βία Κατά των Γυναικών και Πώς Μπορούμε να το Αποφύγουμε;” βασίστηκε σε συνεντεύξεις που δόθηκαν κατά το διάστημα 2010-2013 από 10.000 άνδρες και 3.000 γυναίκες στο Μπανγκλαντές, την Καμπότζη, την Κίνα, την Ινδονησία, την Σρι Λάνκα και την Παπούα Νέα Γουινέα.

Η έκθεση παρείχε λεπτομερή στοιχεία για την βία που ασκούν οι άνδρες εις βάρος των γυναικών και τα κίνητρά τους.

Η περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού επιλέχτηκε για την πρώτη τέτοια έκθεση κυρίως επειδή τα Ηνωμένα Έθνη διαθέτουν πολλά ενεργά προγράμματα για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών στην Ασία.

Από την έρευνα προέκυψε ότι το ποσοστό σωματικής και σεξουαλικής βίας εις βάρος συζύγων και συντρόφων είναι υψηλό, καθώς στην Ινδονησία, για παράδειγμα, κυμαίνεται στο 26%, ενώ στην Παπούα Νέα Γουινέα στο 80%.

Μεταξύ των βιαστών που παραδέχονται την πράξη τους, το πιο κοινό κίνητρο που επικαλούνται είναι η αίσθηση σεξουαλικής κυριότητας.

“Παρότι το αλκοόλ συχνά θεωρείται ότι είναι ένας κοινός παράγοντας διάπραξης βίαιου εγκλήματος, ήταν η λιγότερο κοινή απάντηση που έδωσαν οι ερωτηθέντες”, σύμφωνα με την έρευνα.

Η έρευνα αποπειράθηκε επίσης να εξετάσει το θέμα του βιασμού με θύματα άνδρες.

Στο Μπανγκλαντές, την Κίνα και την Ινδονησία, περίπου το 2% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει άλλον άνδρα, ενώ στη Σρι Λάνκα και την Καμπότζη το ποσοστό ανέρχεται, κατά μέσον όρο, σε 3% με 4% και στην Παπούα Νέα Γουιένα σε 8%.

Όπως προκύπ ΤΕΙ, η Παπούα Νέα Γουινέα έχει σχετικά χαμηλό επίπεδο ισότητας των δύο φύλων, έλλειψη νομοθεσίας κατά του βιασμού, ενώ οι πρόσφατες συγκρούσεις έχουν οδηγήσει στην αποδοχή της βίας, εξηγεί η Φούλου.

Η έκθεση διαπίστωσε ότι περίπου το 72% με 97% των ανδρών που παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει δεν αντιμετώπισαν τις συνέπειες του νόμου.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΜΟΙΧΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΠΙΣΤΙΑ

source: http://www.newsbeast.gr/world/arthro/604024/ouasington-kai-riad-den-ehoun-diafores/
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΜΟΙΧΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΠΙΣΤΙΑ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *