αυτοκινήτων νερό Λονδίνο ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Tο νέο σπίτι των Beckham

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Το σπίτι αυτό περιλαμβάνει μεταξύ άλλων υπνοδωμάτια-σουίτες με τζάκι, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ υπερπολυτελή κουζίνα, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ γυμναστήριο με όλες τις ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ανέσεις, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ μπάνια ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ με ειδικές τηλεοράσεις-πλάσμα που να αντέχουν στο νερό και την υγρασία, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ δωμάτιο μασάζ, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ αίθουσα προβολής ταινιών,…”

Tο νέο σπίτι των Beckham ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Το σπίτι αυτό περιλαμβάνει μεταξύ άλλων υπνοδωμάτια-σουίτες με τζάκι, υπερπολυτελή κουζίνα, γυμναστήριο με όλες τις ανέσεις, μπάνια με ειδικές τηλεοράσεις-πλάσμα που να αντέχουν στο νερό και την υγρασία, δωμάτιο μασάζ, αίθουσα προβολής ταινιών, κομμωτήριο, ειδικό δωμάτιο για τα αμέτρητα παπούτσια της Victoria και γενικά ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς.

Ένα σπίτι που δεν διαφέρει σε τίποτα από ένα παλάτι αγόρασε το ζεύγος Beckham, στο κέντρο του Λονδίνου, δίπλα στο Kensington Palace, δίνοντας το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 50 εκατομ. λιρών.

Το σπίτι αυτό, που χρειάστηκε και επιπλέον 5 εκατομ. λίρες, για να ανακαινιστεί, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων υπνοδωμάτια-σουίτες με τζάκι, μεγάλους χώρους για να μαζεύεται η οικογένεια και να περνάει τις ελεύθερες ώρες της, υπερπολυτελή κουζίνα, γυμναστήριο με όλες τις ανέσεις, μπάνια με ειδικές τηλεοράσεις-πλάσμα που να αντέχουν στο νερό και την υγρασία, δωμάτιο μασάζ, γκαράζ με πολλές θέσεις αυτοκινήτων, βιβλιοθήκη, αίθουσα προβολής ταινιών, κομμωτήριο, ειδικό δωμάτιο για τα αμέτρητα παπούτσια της Victoria και γενικά ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς.

Tο σπίτι είναι προστατευμένο από τα αδιάκριτα βλέμματα και υπάρχουν άνθρωποι της προσωπικής Ασφάλειας του ποδοσφαιριστή έξω από το σπίτι 24 ώρες το 24ωρο.     

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Χρηματιστήριο: Έπιασε τις 1.000 μονάδες ο Γενικός Δείκτης

Έπιασε και τις 1.000 μονάδες ο Γενικός Δείκτης με το τζίρο να ξεπερνά τα 120 εκατ. ευρώ

Με τους τρεις «σωματοφύλακες», τις τράπεζες Εθνική, Πειραιώς και Αlpha Bank, η αγορά έπιασε τις 1.000 μονάδες, καθώς μετά το χθεσινό ράλι 4% αλλά και τα πλούσια ραντεβού από το road show στο Λονδίνο, η στάση των επενδυτών έχει αλλάξει.

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο είναι ο τζίρος που διακινούν οι τρεις κύριες τραπεζικές μετοχές αφού σε σύνολο 98 εκατ. ευρώ, τα 44 εκατ. ευρώ αφορούν  την Alpha Βank, την τράπεζα Πειραιώς και την Εθνική. Οι αποδόσεις των τραπεζικών μετοχών δεν είναι αμελητέες αφού η Πειραιώς απέδωσε ήδη έως 23%, η Εθνική έως 10% και η Alpha Bank 14%.

To Χρηματιστήριο, με την δραστηριότητα των ξένων στις τράπεζες,

έφερε τον Γενικό Δείκτη μέχρι και τις 1. 001 μονάδες με κέρδη 2,40% για

να υποχωρήσει αργότερα στις 991 μονάδες (+1,37%), με ΕλλάδαΕλλάδας στις αγορές. Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Reuters: Παράνομο το σχέδιο φόρου στις χρηματοπιστωτικές συναλλαγές

Σύμφωνα με πόρισμα της νομικής υπηρεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης που περιήλθε στην κατοχή του Reuters

Παράνομο κρίνεται το σχέδιο 11 κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης να επιβάλουν φόρο επί των χρηματοπιστωτικών συναλλαγών, σύμφωνα με γνωμοδότηση νομικών εκπροσώπων της Ε.Ε, σύμφωνα με τηλεγράφημα του πρακτορείου Reuters.

Η 14σέλιδη γνωμάτευση, που περιήλθε στην κατοχή του Reuters, θα καταστήσει δύσκολη την εφαρμογή του μέτρου σε 11 κράτη-μέλη από το 2014. Στόχος του είναι να καταβάλουν οι τράπεζες περίπου 35 δισ. ευρώ το χρόνο, ως αντάλλαγμα για την ενίσχυση που έλαβαν από τους φορολογούμενους κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης του 2007-2009.

Αντιθέτως, η έκθεση θα γίνει δεκτή με ικανοποίηση από το Λονδίνο, το μεγαλύτερο χρηματοοικονομικό κέντρο της ΕΕ, που αντιτίθεται στην επιβολή του φόρου. Η Βρετανία και αρκετά ακόμα κράτη-μέλη της ΕΕ αρνήθηκαν να το εφαρμόσουν, κάτι που θέ ΤΕΙ εν αμφιβόλω το δικαίωμα των 11 κρατών να το υλοποιήσουν χωρίς τη συναίνεση των υπολοίπων.

Ο φόρος σχεδιάζεται να επιβληθεί στις μετοχές, τα ομόλογα, τα παράγωγα, τις συμφωνίες επαναγοράς και το δανεισμό τίτλων.

Υπέρ της εφαρμογής του έχουν ταχθεί η Ελλάδα, η Γερμανία, η Γαλλία, η Ιταλία, η Ισπανία, η Αυστρία, η Πορτογαλία, το Βέλγιο, η Εσθονία, η Σλοβακία και η Σλοβενία.

Οι νομικές υπηρεσίες της ΕΕ αναφέρουν, ωστόσο, στη γνωμοδότησή τους με ημερομηνία 6 Σεπ Τεμβρίου ότι το σχέδιο «υπερβαίνει τη δικαιοδοσία των κρατών-μελών για φορολόγηση βάσει των κανόνων του διεθνούς εθιμικού δικαίου».

Σύμφωνα με το έγγραφο, το σχέδιο δεν συνάδει με την συνθήκη της ΕΕ, «καθώς παραβιάζει τις φορολογικές αρμοδιότητες των κρατών μελών που δεν συμμετέχουν». Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

source: http://www.protothema.gr/life-style/Hollywood/article/331413/to-neo-spiti-ton-beckham/
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *