αυτοκίνητο Πυροσβεστική Πυροσβεστική ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Τρομερό τροχαίο στα Ιωάννινα κοντά στο Τέροβο

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Δύο νεκροί, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ νεαρής ηλικίας και ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ τρεις ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ σοβαρά ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ τραυματίες – Το ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ αυτοκίνητο ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ συγκρούστηκε ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ με φορτηγό και παρασύρθηκε από ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ένα δεύτερο ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ που ακολουθούσε…”

Τρομερό τροχαίο στα Ιωάννινα κοντά στο Τέροβο ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

Δύο νεκροί, νεαρής ηλικίας και τρεις σοβαρά τραυματίες – Το αυτοκίνητο συγκρούστηκε με φορτηγό και παρασύρθηκε από ένα δεύτερο που ακολουθούσε

 Δύο νεκροί και τρεις σοβαρά τραυματίες είναι ο απολογισμός τροχαίου που σημειώθηκε νωρίς το πρωί στην εθνική οδό Ιωαννίνων – Πρέβεζας στη θέση Χάνι Τερόβου.

Ένα Ι.Χ. με δύο επιβαίνοντες συγκρούστηκε με μία νταλίκα και στη συνέχεια τα δύο οχήματα παρασύρθηκαν από διερχόμενο φορτηγό.

Από τη σύγκρουση το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των δυο νεκρών επιβατών του, νεαρής ηλικίας.

Οι δύο άλλοι οδηγοί καθώς και ο συνοδηγός του φορτηγού που παρέσυρε τα δύο οχήματα μεταφέρθηκαν σοβαρά τραυματισμένοι στο νοσοκομείο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ 

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Κρήτη: «Συναγερμός» για τουρίστα στο φαράγγι της Αγίας Ειρήνης

Ο άνδρας, πιθανόν ρωσικής κατ αγωγής, έπεσε από ύψος 3-4 μέτρων και χτύπησε στο πόδι, ενώ συμμετείχε σε εκδρομή – Στο σημείο μεταβαίνει ασθενοφόρο του  ΕΚΑΒ και δύναμη της πυροσβεστικής

«Συναγερμός» έχει σημάνει στις αρχές για έναν τραυματία τουρίστα, στο φαράγγι της Αγίας Ειρήνης, στο Σέλινο Χανίων, στην έξοδο προς τη Σούγια.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας, που είναι ηλικίας 50-55 ετών, και πιθανόν Ρώσος, έπεσε από ύψος 3-4 μέτρων και χτύπησε στο πόδι, ενώ συμμετείχε σε εκδρομή με ομάδα τουριστών.

Ο τουρίστας έχει επικοινωνία με το περιβάλλον και δεν διατρέχει κίνδυνο.

Στο σημείο μεταβαίνει ασθενοφόρο του  ΕΚΑΒ από τα Χανιά, ενώ σπεύδει και δύναμη της πυροσβεστικής.

Διαβάστε περισσότερα στο cretalive.gr

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Τουλάχιστον 44 νεκροί από σύγκρουση λεωφορείων στο Ιράν

VIDEO

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

source: http://www.protothema.gr/greece/article/309552/tromero-trohaio-sta-ioannina-koda-sto-terovo/
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *