ασφαλείας ΝΑΤΟ διαβήτη ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΕΡΕΥΝΕΣ Χάκερς «πέθαναν» τον Γκορμπατσόφ

ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΕΡΕΥΝΕΣ Χάκερς μπήκαν στο λογαριασμό του Twitter του ειδησεογραφικού πρακτορείου Ria-Novosti και έγραψαν ότι πέθανε ο τελευταίος……

Χάκερς «πέθαναν» τον Γκορμπατσόφ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΕΡΕΥΝΕΣ «Μάταια το ελπίζουν. Είμαι ζωντανός και είμαι καλά»

Χάκερς μπήκαν στο λογαριασμό του twitter του ειδησεογραφικού πρακτορείου Ria-Novosti και έγραψαν ότι πέθανε ο τελευταίος ηγέτης της Σοβιετικής Ένωσης Μιχαήλ Γκορμπατσόφ.

«Μάταια το ελπίζουν. Είμαι ζωντανός και είμαι καλά. Η κάποιος θέλει να προβάλει τις σελίδες του στο twitter ή εκτελεί εντολές κάποιου κέντρου εξουσίας», δήλωσε ο ηλικίας 82 ετών Γκορμπατσόφ στην Εφημερίδα Novaïa Gazeta της οποίας είναι μέτοχος.

Χάκερς επιτέθηκαν χθες το βράδυ στο λογαριασμό στο twitter του ειδησεογραφικού πρακτορείου Ria-Novosti και του γραφείου Τύπου του πρακτορείου, αναρτώντας ψευδή ανακοίνωση για το θάνατο του Γκορμπατσόφ σε καφέ του Εκατέρινμπουργκ.

Το Ria-Novosti υπογράμμισε σήμερα ότι το μήνυμα αποσύρθηκε από τους λογαριασμούς του στο twitter πέντε λεπτά μετά την ανάρτησή του και ανακοίνωσε την πρόθεσή του να ζητήσει από την εισαγγελία και την ομοσπονδιακή υπηρεσία ασφαλείας (FSB) να διενεργήσουν έρευνα.

Ο Γκορμπατσόφ, ο οποίος πάσχει από διαβήτη, νοσηλεύτηκε στις αρχές Ιουνίου για ένα τσεκ-απ. Στις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις του εμφανίστηκε κουρασμένος και με πρησμένο το πρόσωπο.

ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΕΡΕΥΝΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΕΡΕΥΝΕΣ Θύμα κλοπής η Ανδριάνα Μπάμπαλη

Της έκλεψαν το αυτοκίνητο έξω από το σπίτι της

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε αυτές τις μέρες την Ανδριάνα Μπάμπαλη που της έκλεψαν το αυτοκίνητό της έξω από το σπίτι της!

 

 Η τραγουδίστρια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς φίλους της για το περιστατικό και ανέβασε μια φωτογραφία του αυτοκινήτου ζητώντας όποιος γνωρίζει κάτι να την ενημερώσει.

 

Συγκεκριμένα, έγραψε στο twitter της: «ΕΚΛΑΠΗ: Ασημί Suzuki Swift Sport, ντετεκτιβ μυτιληνη IHZ5845 μπροστά από την πόρτα μου (Αγ. Παρασκευή) σήμερα το πρωί!», ντετεκτιβ καρδιτσα ενώ το πρωί της Δευτέρας ανέβασε ξανά μια φωτογραφία του αυτοκινήτου της, οργανώνοντας έτσι μια μικρή εκστρατεία στα social media, ώστε να το βρει, ντετεκτιβ στο ηρακλειο κρητησ σε περίπτωση που κάποιος το έχει δει. ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΕΡΕΥΝΕΣ Το ΚΚΕ για τις εξελίξεις σε ΕΑΒ, ΕΑΣ και ΛΑΡΚΟ

Οδηγούν σε συρρίκνωση, μαζικές απολύσεις και πετσόκομμα μισθών, αναφέρει ο Περισσός 

Τις πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με το μέλλον των αμυντικών βιομηχανιών και της ΛΑΡΚΟ σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο Περισσός.

Το ΚΚΕ αναφέρει πως παρά τις διαφορές τους, τα σενάρια αυτά οδηγούν σε συρρίκνωση, μαζικές απολύσεις, ιδιωτικες ερευνες αθηνα πετσόκομμα μισθών και προώθηση των ιδιωτικοποιήσεων.

«Η αντίσταση σε οποιαδήποτε σχεδιαζόμενη ιδιωτικοποίηση και συρρίκνωση χρειάζεται να συμβάλλει στον αγώνα για ένα ριζικά διαφορετικό δρόμο ανάπτυξης που θα μπορεί να εξασφαλίσει το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους, με αξιοποίηση των παραγωγικών δυνατοτήτων αυτών των βιομηχανιών για την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών», τονίζει το ΚΚΕ.

ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΕΡΕΥΝΕΣ

source: http://www.newsbeast.gr/world/arthro/568258/hakers-pethanan-ton-gorbatsof-/
ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΕΡΕΥΝΕΣ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *