αστυνομικοί αστυνομικοί γυναίκα ΒΟΛΟΣ Της έκλεψαν τη σύνταξη μόλις βγήκε από την τράπεζα!

ΒΟΛΟΣ Δεν ρουχα βολος πρόλαβε να κάνει ιατρικές εξετάσεις…”

Της έκλεψαν τη σύνταξη μόλις βγήκε από την τράπεζα! ΒΟΛΟΣ

Δεν πρόλαβε να κάνει ιατρικές εξετάσεις

Μια πενιχρή σύνταξη ύψους 400 ευρώ έπαιρνε μια ηλικιωμένη γυναίκα στην Καλαμπάκα, αλλά χρειάστηκε να τη «σηκώσει» ολόκληρη από την τράπεζα για να κάνει ιατρικές εξετάσεις και να πληρώσει τους λογαριασμούς της. Δεν πρόλαβε, όμως…

Η νεαρή τσιγγάνα που μπήκε  μαζί της στο ασανσέρ της πολυκατοικίας, έριξε στο δάπεδο δύο χαρτονομίσματα των πέντε ευρώ. Όταν η ηλικιωμένη έσκυψε για να την βοηθήσει να τα μαζέψει, άρπαξε επιδέξια από την τσάντα της τα χρήματα και τα έβαλε στην τσέπη της! Αμέσως μετά, έφυγε πριν η άτυχη ηλικιωμένη καταλάβει τι είχε συμβεί, πράγμα που αντιλήφθηκε όταν άνοιξε την τσάντα της για να πληρώσει την ιατρική επίσκεψη!

*** Ο άγνωστος που πλησίασε έναν 55χρονο στο κέντρο της Πάτρας ζητώντας του κατευθύνσεις για μια διεύθυνση, είχε άλλους σκοπούς. Όταν το θύμα δεν πρόσεχε, άρπαξε ξαφνικά την χρυσή αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό, την τράβηξε απότομα και το έβαλε στα πόδια! Ο 55χρονος τα έχασε και δεν πρόλαβε να αντιδράσει, ενώ όταν έφτασαν οι αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν από περαστικούς ήταν πια αργά.

 

ΒΟΛΟΣ Ασία: Ένας στους τέσσερις άνδρες παραδέχεται ότι είναι βιαστής!

Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της…

Το ένα τέταρτο των Ασιατών παραδέχεται ότι έχει βιάσει γυναίκα, σύμφωνα με έρευνα των Ηνωμένων Εθνών που πραγματοποιήθηκε σε έξι χώρες της περιοχής και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της, σύμφωνα με την έρευνα του ΟΗΕ.

“Τα ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΒΟΛΟΣ συμπεράσματα της έκθεσης επιβεβαιώνουν την ύπαρξη της βίας κατά των γυναικών στην περιοχή. Και η βία είναι απολύτως συνδεδεμένη με ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΒΟΛΟΣ την ανισότητα μεταξύ των δύο φύλων”, δήλωσε η Έμα Φούλου, εκ των επικεφαλής της έρευνας.

Η έκθεση με τίτλο “Γιατί Ορισμένοι Άνδρες Χρησιμοποιούν Βία Κατά των Γυναικών και Πώς Μπορούμε να το Αποφύγουμε;” βασίστηκε σε συνεντεύξεις που δόθηκαν κατά το διάστημα 2010-2013 από 10.000 άνδρες και 3.000 γυναίκες στο Μπανγκλαντές, την Καμπότζη, την Κίνα, την Ινδονησία, την Σρι Λάνκα και την Παπούα Νέα Γουινέα.

Η έκθεση παρείχε λεπτομερή στοιχεία για την βία που ασκούν οι άνδρες εις βάρος των γυναικών και τα κίνητρά τους.

Η περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού επιλέχτηκε για την πρώτη τέτοια έκθεση κυρίως επειδή τα Ηνωμένα Έθνη διαθέτουν πολλά ενεργά προγράμματα για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών στην Ασία.

Από την έρευνα προέκυψε ότι το ποσοστό σωματικής και σεξουαλικής βίας εις βάρος συζύγων και συντρόφων είναι υψηλό, καθώς στην Ινδονησία, για παράδειγμα, κυμαίνεται στο 26%, ενώ στην Παπούα Νέα Γουινέα στο 80%.

Μεταξύ των βιαστών που παραδέχονται την πράξη τους, το πιο κοινό κίνητρο που επικαλούνται είναι η αίσθηση σεξουαλικής κυριότητας.

“Παρότι ντετεκτιβ βολος το αλκοόλ συχνά θεωρείται ότι είναι Τι είναι βολος καταστηματα ρουχων ένας Webmaster και εξακολουθούν ακόμα να υπάρχουν; ένας ντετεκτιβ βολος κοινός ντετεκτιβ βολος παράγοντας διάπραξης βίαιου εγκλήματος, βολος καταστηματα ρουχων ήταν η λιγότερο κοινή ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΒΟΛΟΣ απάντηση που έδωσαν οι ερωτηθέντες”, σύμφωνα με την έρευνα.

Η έρευνα αποπειράθηκε επίσης να εξετάσει το θέμα του βιασμού με θύματα άνδρες.

Στο Μπανγκλαντές, την Κίνα και την Ινδονησία, περίπου το 2% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει άλλον άνδρα, ενώ στη Σρι Λάνκα και την Καμπότζη το ποσοστό ανέρχεται, κατά μέσον όρο, σε 3% με 4% και στην Παπούα Νέα Γουιένα σε 8%.

Όπως προκύπ ΤΕΙ, η Παπούα Νέα Γουινέα έχει σχετικά χαμηλό επίπεδο ισότητας των δύο φύλων, έλλειψη νομοθεσίας κατά του βιασμού, ενώ οι πρόσφατες συγκρούσεις έχουν οδηγήσει στην αποδοχή της βίας, εξηγεί η Φούλου.

Η έκθεση διαπίστωσε ότι περίπου το 72% με 97% των ανδρών που παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει δεν αντιμετώπισαν τις συνέπειες του νόμου.

Ημερίδα για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας και του μαστού στην Ύδρα

Οι τελευταίες εξελίξεις για την πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας και του μαστού θα παρουσιαστούν σε επιστημονική ημερίδα που διοργανώνει η κλινική στις 21/9

Οι τελευταίες εξελίξεις για την πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας και του μαστού, καθώς επίσης και οι νεότερες εξελίξεις που υπάρχουν στο πρόγραμμα του Εθνικού εμβολιασμού, πρόκειται να παρουσιαστούν σε επιστημονική ημερίδα που διοργανώνει η κλινική ΡΕΑ στην Ύδρα.

Η ημερίδα με θέμα «Νεότερα Δεδομένα στην Πρόληψη, Διάγνωση & Θεραπεία στη γυναίκα και το παιδί» θα διεξαχθεί στην Ύδρα, το Σάββατο 21 Σεπ Τεμβρίου, στην Αίθουσα Συνεδρίων της Ιεράς Μητρόπολης.

Παράλληλα με την ημερίδα, που διοργανώνεται με την ευγενική υποστήριξη της Ιεράς Μητρόπολης Ύδρας, Σπετσών, Αιγίνης, του Δήμου Ύδρας, του Κουλούρειου νοσοκομείου και του Υδραϊκού Ναυτικού Ομίλου, η ΡΕΑ συνεχίζει το πρόγραμμα ιατρικής βοήθειας με τίτλο «Η ΡΕΑ ταξιδεύει και προστατεύει» και θα προσφέρει δωρεάν γυναικολογικές εξετάσεις από ομάδα ιατρών της, στο Κουλούρειο νοσοκομείο Ύδρας από την Πέμπτη 19 Σεπ Τεμβρίου έως και το Σάββατο 21 Σεπ Τεμβρίου.

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΒΟΛΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΒΟΛΟΣ

source: http://www.protothema.gr/greece/article/323061/tis-eklepsan-ti-sudaxi-molis-vgike-apo-tin-trapeza/
ΒΟΛΟΣ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *