απολογία MMA MMA γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια Στη φυλακή ο αλλοδαπός που μαχαίρωσε τη γραμματέα στην Ευελπίδων

γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια διαζυγιο Προφυλακιστέος διαζυγιο κρίθηκε ο 37χρονος Ιρανός που επιτέθηκε ντετεκτιβ θεσσαλονικη τιμεσ με ντετεκτιβ πειραιασ μαχαίρι εναντίον της γραμματέως διαζυγιο της ντετεκτιβ θεσσαλονικη τιμεσ 28ης τακτικής ανακρίτριας Αθηνών. Ο δράστης ομολόγησε τη…”

Στη φυλακή ο αλλοδαπός που μαχαίρωσε τη γραμματέα στην Ευελπίδων γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια

Ο δράστης ομολόγησε την πράξη του, υποστήριξε ότι το μαχαίρι το πέρασε στα δικαστήρια από την κάτω πύλη και παραδέχτηκε ότι ήθελε να κάνει κακό.

«Είχα προηγούμενα με τους νόμους και τους ανθρώπους. Με είχαν αδικήσει» είπε στην απολογία του ο 37χρονος λίγο πριν πάρει το δρόμο για τις φυλακές.

Διαβάστε επίσης:

Αλλοδαπός μαχαίρωσε τη γραμματέα ανακρίτριας στην Ευελπίδων

γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια έρευνα για τις καταγγελίες της Emma Delta για τα Κρατικά Λαχεία

VIDEO γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια Ακούγοντας Miley Cyrus γίνεστε πιο… έξυπνοι!

Επιστήμονες ισχυρίζονται ότι ορισμένα ποπ τραγούδια μπορούν να επηρεάσουν το IQ σας!Μια Βρετανίδα επιστήμονας υποστήριξε ότι ακούγοντας τραγούδια της Miley Cyrus και του Justin Timberlake την ώρα που διάβαζε βοηθούσε το μυαλό του να ηρεμήσει και αυτό ήταν κάτι που βοηθούσε στη σκέψη του και την αφομοίωση όσων διάβαζε.

 

Παρόλο που δεν είναι ίσως η πιο προφανής επιλογή μουσικής για χαλάρωση, η κλινική ψυχολόγος πιστεύει τα ποπ τραγούδια με 50 έως 80 beats το λεπτό επιτρέπουν στον εγκέφαλο να μάθει και να θυμάται τα νέα δεδομένα πιο εύκολα.

 

Η Dr Emma Gray, που ειδικεύεται στη γνωστική συμπεριφορική θεραπεία στο The British CBT and Counselling Service στο Λονδίνο, δήλωσε ότι συναισθηματικά ποπ και ροκ τραγούδια, όπως το Firework της Katy Perry μπορούν να ενισχύσουν το αίσθημα του ενθουσιασμού, πράγμα που είναι πιθανό να ενισχύσει τη δημιουργική απόδοση στα μαθήματα, όπως τα αγγλικά και η τέχνη.

 

Πιστεύει ότι οι φοιτητές που ακούν κλασική μουσική, την ώρα που μελετούν, τα πάνε καλύτερα σε μαθήματα όπως τα μαθηματικά, ενώ το να ακούει μουσική κάποιος, ενώ κάνει επανάληψη τον κάνει πιο έξυπνο!

 

Η έρευνα της Dr. Gray, που έγινε με σκοπό να μελετηθεί τι επίδραση έχει η μουσική στη μάθηση, διαπίστωσε ότι είναι σημαντικό να γίνει επιλογή κατάλληλης μουσικής για το μάθημα που διαβάζει κάποιος, καθώς ενισχύεται η μάθηση, αλλά και η συγκέντρωση.

 

Σημείωσε ότι οι μαθητές που ακούνε κλασική μουσική με 60-70 beats το λεπτό, ενώ διαβάζουν, έπαιρναν βαθμούς κατά μέσο όρο 12% μεγαλύτερους στα μαθηματικά – ένα βαθμό τουλάχιστον δηλαδή παραπάνω από τους άλλους.

 

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η μελωδία και ο τόνος της κλασικής μουσικής βοηθάει τους σπουδαστές να διαβάσουν για περισσότερη ώρα και να αφομοιώσουν περισσότερες πληροφορίες.

 

Η Dr. Gray εξήγησε ότι η αριστερή πλευρά του εγκεφάλου χρησιμοποιείται για την επεξεργασία των πραγματικών στοιχείων και την επίλυση των προβλημάτων, τα οποία αποτελούν βασικές δεξιότητες στις Ανθρωπιστικές Επιστήμες και τις γλώσσες.

 

Η έρευνα διαπίστωσε ότι τραγούδια όπως το We Can’t Stop της Miley Cyrus ή το Mirrors του Justin Timberlake ενισχύουν τις λογικές σκέψεις και βοηθούν τους μαθητές να μάθουν και να ανασύρουν νέα στοιχεία.

 

Η Dr. Gray δήλωσε: «Η μουσική έχει θετική επίδραση στο μυαλό και το να ακούει κανείς το σωστό είδος μουσικής μπορεί να συνεισφέρει πραγματικά στη μελέτη και τη μάθηση. Η μουσική μπορεί να σας βάλει το μυαλό σε καλύτερη λειτουργία – και για την ακρίβεια, οι σπουδαστές που ακούν μουσική μπορούν να τα πάνε πολύ καλύτερα από εκείνους που δεν ακούνε».

γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια

source: http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/369003/sti-fylaki-o-allodapos-poy-mahairose-ti-grammatea-stin-eyelpidon

γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *