αποζημίωση Διαδίκτυο Γαλλία ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ Το πρωί σχολική επόπτης, το βράδυ “cougar” σε βίντεο κλιπ…

Πλάκες Καβάλας http://lithorama.com.gr/Index.asp?Code=000539.%CE%A0%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CE%B7%CF%84%CE%AD%CF%82-%CF%80%CE%BB%CE%AC%CE%BA%CE%B5%CF%82-%CE%9A%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%BB%CE%B1%CF%82.html. ΠΕΤΡΕΣ Πλάκες κόκκινες ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ 50χρονη σχολική επιτηρήτρια κέρδισε αποζημίωση για την παράτυπη απόλυσή της από Πλάκες Καβάλας το καθολικό πλακεσ πεζοδρομιου τιμες σχολείο που υπηρετούσε για 20 χρόνια – Η Διεύθυνση δεν ενέκρινε τη συμμετοχή της σε ραπ συγκρότημα και την εμφάνισή της με μπικίνι μέσα σε μπανιέρα……”

Το πρωί σχολική επόπτης, το βράδυ “cougar” σε βίντεο κλιπ… ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ

50χρονη σχολική επιτηρήτρια κέρδισε Αποζημίωση για την παράτυπη απόλυσή της από το καθολικό σχολείο που υπηρετούσε για 20 χρόνια – Η Διεύθυνση δεν ενέκρινε τη συμμετοχή της σε ραπ συγκρότημα και την εμφάνισή της με μπικίνι μέσα σε μπανιέρα…

“Νίκη κατά της αδικίας”, “δικαίωση όσων πιστεύουν στην ελευθερία πράξεων και αποφάσεων του ατόμου” και “χτύπημα κατά της εργοδοτικής αυθαιρεσίας” χαρακτηρίζει την απόφαση Δικαστηρίου που τη δικαίωσε η πιο… διάσημη 50χρονη στη Γαλλία αυτή την εποχή!

Η κυρία Βερονίκ Μπονατζόλα, επί 20 και πλέον έτη εργαζόταν ως σχολική επιτηρήτρια στο ιδιαίτερα αυστηρών αρχών καθολικό κολέγιο Notre Dame de la Tramontane. Άπαντες συμφωνούν πως υπήρξε υπόδειγμα ευσυνείδητης υπαλλήλου έως τη στιγμή που κάποιος από τους μαθητές του σχολείου ανακάλυψε ένα βίντεο κλιπ του διάσημου 27χρονου Γάλλου ράπερ Novia, στο οποίο η μαντάμ Βερονίκ πρωταγωνιστεί παίζοντας όμως το ρόλο της “cougar”, δηλαδή της ώριμης γυναίκας που σχετίζεται ερωτικά με μικρότερους άνδρες. Το τραγούδι του Novia λέγεται Fontaine do Jouvence (Σ.Σ: Το συντριβάνι της Νεότητας) και ο ρόλος της Βερονίκ στο βίντεο κλιπ ιδιαίτερα απαιτητικός καθώς εμφανίζεται σε μπανιέρα με μικροσκοπικό μπικίνι, λουσμένη στη σαμπάνια και με τη συντροφιά άλλων γυναικών…

Το βίντεο μεταδόθηκε αστραπιαία σε όλο το σχολείο, οι γονείς των παιδιών διαμαρτυρήθηκαν και η Διεύθυνση απέλυσε την μαντάμ Βερονίκ, εκτιμώντας πως η “συμμετοχή της στο βίντεο κλιπ δεν συνάδει με το ρόλο της στο σχολείο και τα ήθη του Κολεγίου…”

Μετά από πολύμηνη δικαστική περιπέ ΤΕΙα η 50χρονη Βερονίκ, η οποία στο ενδιάμεσο έγινε διάσημη στο διαδίκτυο και πραγματική σταρ στη γαλλική νεολαία – ιδιαίτερα στους νεαρούς Γάλλους – άκουσε το Δικαστή να τη δικαιώνει και να της επιδικάζει Αποζημίωση καθώς έκρινε πως η Διεύθυνση του Κολεγίου απέτυχε να αιτιολογήσει για ποιόν λόγο η… απογευματινή ασχολία της κυρίας Μπονατζόλα επηρεάζει καθ’ οιονδήποτε τρόπο την εργασία της στο σχολείο.

Για την ιστορία πάντως η Βερονίκ παραμένει ακόμα και σήμερα άνεργη…

<iframe src="//www. YouTube.com/embed/4O0GIGE2btw” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή Αυγή

Είχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, σε ένα εθνικιστικό σόου.

Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.

Αυτό όμως δεν αρκούσε, καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα… γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!

Το… πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος, σε λόγο που έβγαλε, καταφέρθηκε κ ΕλλάδαΕλλάδας και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/N0MnK8jYluQ?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/5Fy1M1AhdWs?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

Τι απαντά η Χρυσή Αυγή

Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για “clubbing”, πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».

«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλήγει.Ασία: Ένας στους τέσσερις άνδρες παραδέχεται ότι είναι βιαστής!

Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της…

Το ένα τέταρτο των Ασιατών παραδέχεται ότι έχει βιάσει γυναίκα, σύμφωνα με έρευνα των Ηνωμένων Εθνών που πραγματοποιήθηκε σε έξι χώρες της περιοχής και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της, σύμφωνα με την έρευνα του ΟΗΕ.

“Τα πετρα βολος συμπεράσματα της έκθεσης επιβεβαιώνουν την ύπαρξη της βίας πετρα βολος κατά των γυναικών στην περιοχή. Και η βία είναι απολύτως συνδεδεμένη με την ανισότητα μεταξύ των δύο φύλων”, δήλωσε η Έμα Φούλου, εκ των επικεφαλής της έρευνας.

Η έκθεση με τίτλο “Γιατί Ορισμένοι Άνδρες Χρησιμοποιούν Βία Κατά των Γυναικών και Πώς Μπορούμε να το Αποφύγουμε;” βασίστηκε σε συνεντεύξεις που δόθηκαν κατά το διάστημα 2010-2013 από 10.000 άνδρες και 3.000 γυναίκες στο Μπανγκλαντές, την Καμπότζη, την Κίνα, την Ινδονησία, την Σρι Λάνκα και την Παπούα Νέα Γουινέα.

Η έκθεση παρείχε λεπτομερή στοιχεία για την βία που ασκούν οι άνδρες εις βάρος των γυναικών και τα κίνητρά τους.

Η περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού επιλέχτηκε για την πρώτη τέτοια έκθεση κυρίως επειδή τα Ηνωμένα Έθνη διαθέτουν πολλά ενεργά προγράμματα για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών στην Ασία.

Από την έρευνα προέκυψε ότι το ποσοστό σωματικής και σεξουαλικής βίας εις βάρος συζύγων και συντρόφων είναι υψηλό, καθώς στην Ινδονησία, για παράδειγμα, κυμαίνεται στο 26%, ενώ στην Παπούα Νέα Γουινέα στο 80%.

Μεταξύ των βιαστών που παραδέχονται την πράξη τους, το πιο κοινό κίνητρο που επικαλούνται είναι η αίσθηση σεξουαλικής κυριότητας.

“Παρότι το αλκοόλ συχνά θεωρείται ότι είναι ένας κοινός Πλάκες κυβόλιθος τιμές Καβάλας παράγοντας διάπραξης βίαιου εγκλήματος, πετρα βολος ήταν η λιγότερο πλάκες πεζοδρομίου κοινή πετρα λατομειου τιμη απάντηση που έδωσαν οι ερωτηθέντες”, σύμφωνα με την έρευνα.

Η έρευνα αποπειράθηκε επίσης να εξετάσει το θέμα του βιασμού με θύματα άνδρες.

Στο Μπανγκλαντές, την Κίνα και την Ινδονησία, περίπου το 2% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει άλλον άνδρα, ενώ στη Σρι Λάνκα και την Καμπότζη το ποσοστό ανέρχεται, κατά μέσον όρο, σε 3% με 4% και στην Παπούα Νέα Γουιένα σε 8%.

Όπως προκύπ ΤΕΙ, η Παπούα Νέα Γουινέα έχει σχετικά χαμηλό επίπεδο ισότητας των δύο φύλων, έλλειψη νομοθεσίας κατά του βιασμού, ενώ οι πρόσφατες συγκρούσεις έχουν οδηγήσει στην αποδοχή της βίας, εξηγεί η Φούλου.

Η έκθεση διαπίστωσε ότι περίπου το 72% με 97% των ανδρών που παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει δεν αντιμετώπισαν τις συνέπειες του νόμου.

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ

source: http://www.protothema.gr/naked-city/article/324544/to-proi-sholiki-epoptis-to-vradu-cougar-se-video-klip/
ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *