αποδείξεις αποδείξεις αποδείξεις ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – Τεχνολογία – Νέα υπηρεσία για να αποστέλεις αυτοκαταστρεφόμενα email

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

– Τεχνολογία – Νέα υπηρεσία για να αποστέλεις αυτοκαταστρεφόμενα email ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Στο δρόμο που χάραξε το Snapchat έρχεται τώρα να ακολουθήσει μια νέα υπηρεσία ονόματι SecretInk η οποία επιτρέπει στους χρήστες να αποστέλουν αυτοκαταστρεφόμενα email.

Πρόκειται για ένα νέο add-on που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το Gmail και άλλες υπηρεσίες email και το οποίο εξασφαλίζει ότι η NSA δε θα μπορεί να έχει πρόσβαση στα προσωπικά σου μηνύματα.

Πίσω από τo SecretInk βρίσκεται η εταιρεία PowerInbox η οποία εξηγεί:

“Αμέσως μόλις ο παραλήπτης διαβάσει το email, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ αυτό αυτοκαταστρέφεται και διαγράφεται από τον server. Ποτέ μέχρι σήμερα η NSA δεν μας έχει ζητήσει πρόσβαση στα δεδομένα των χρηστών μας. Σε περίπτωση που το κάνει θα κλείσουμε άμεσα την υπηρεσία.”

Τέλος, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ η εταιρεία ξεκαθαρίζει ότι το SecretInk προορίζεται αποκλειστικά για τη δια φύλαξη της ιδιωτικότητας των χρηστών. Σε περίπτωση που θέλεις ο παραλήπτης να μην έχει αποδείξεις του μηνύματός σου, θα πρέπει να έχεις κατά νου ότι μπορεί με το που λάβει το email να πάρει screenshot.

Πηγή: ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ e-pcmag.gr

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Τούρκος σκότωσε Βρετανίδα και τραυμάτισε μέλη της οικογένειάς της

Η άτυχη Catherine Bury που έμενε στη Βρετανία είχε πάει για διακοπές στη βίλα που διατηρούσε σε τουριστικό θέρετρο της Τουρκίας

Σε τραγωδία εξελίχθηκαν οι διακοπές μιας βρετανικής οικογένειας στην Τουρκία. Η 56χρονη Catherine Bury είχε πάει στη βίλα της στο τουριστικό θέρετρο Dalyan για να γιορτάσει τα 56α γενέθλιά της. Ο κηπουρός του σπιτιού όμως είχε άλλα σχέδια για την οικογένεια. Αφού πυροβόλησε τον 24χρονο γιο της Alex στο πόδι και την 87χρονη μητέρα της Cecille στην πλάτη η άτυχη Catherine Bury για να γλιτώσει από τα πυρά κρύφτηκε στο μπάνιο του σπιτιού. Ο μανιακός κηπουρός «γάζωσε» κυριολεκτικά την πόρτα με κυνηγετική καραμπίνα με αποτέλεσμα η γυναίκα να πέσει νεκρή.

Ο κηπουρός γνωστός με τα αρχικά V.A. συνελήφθη από την Αστυνομία και οδήγηθε στον εισαγγέλεα. Σύμφωνα με γείτονες ο κηπουρός και η Catherine Bury είχαν τσακωθεί την περασμένη Παρασκευή και ο άνδρας την είχε απειλήσει ότι θα σκοτώσει την ίδια και την οικογένειά της. Η γυναίκα που έδωσε βάση στις απειλές πήγε στην Αστυνομία και κατήγγειλε το γεγονός. Ο V.A. συνελήφθη, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ κρατήθηκε τη νύχτα αλλά οι αστυνομικοί την επόμενη ημέρα έκριναν ότι έπρεπε να τον αφήσουν ελεύθερο.

Τότε ο άνδρας πήρε το κυνηγετικό του όπλο και πήγε στην βίλα της οικογένειας με σκοπό να σκοτώσει. Σύμφωνα με γείτονες και συγγενείς η οικογένεια δεν προκαλούσε ποτέ, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ήταν αγαπητή. Μάλιστα οι συγγενείς της Bury είχαν πάει νωρίτερα στη βίλα και την είχαν στολίσει με μπαλόνια.

πηγή: dailymail ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Εικόνα που σοκάρει: ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Σημαδεύει με όπλο το μωρό της και φωτογραφίζεται

Μια κοπέλα κρατάει ένα μωρό στην αγκαλία και το σημαδεύει στο κεφάλι με ένα όπλο.

Η φωτογραφία “ανέβηκε” στο διαδίκτο τον περασμένο μήνα και σύμφωνα με την Daily Mail προέρχεται από την Αργεντινή.

Πολλοί είναι αυτοί που την αναζητούν καθώς θεωρούν ότι το παιδί βρίσκεται σε κίνδυνο.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

source: ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=278650&catID=22




ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ…