Αντιτρομοκρατική Αντιτρομοκρατική Αντιτρομοκρατική ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ Στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής ο Γιώργος Πατέλης

ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ Στα χέρια της αντιτρομοκρατικής βρίσκεται και ο Γιώργος Πατέλης, ηλιακοι θερμοσιφωνες ast ο επικεφαλής της τοπικής οργάνωσης στη Νίκαια, ο οποίος φέρεται να διαδραμάτισε σημαντικό……

Στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής ο Γιώργος Πατέλης ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ Φέρεται να είχε συνομιλήσει με τον Γιώργο Ρουπακιά πριν από τη δολοφονία

Στα χέρια της αντιτρομοκρατικής βρίσκεται και ο Γιώργος Πατέλης, pelletech 25 ο επικεφαλής της τοπικής οργάνωσης στη Νίκαια, καυστηρασ πυρηνα ο οποίος φέρεται να διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 34χρονου, βοθροι απορροφητικοι Γιώργος Ρουπακιάς, λεβητεσ πυρηνασ τιμεσ φέρεται να είχε συνομιλήσει μαζί του πριν από τη δολοφονία.

ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ Συνελήφθησαν Μιχαλολιάκος – Κασιδιάρης – Λαγός – Παναγιώταρος

Συνελήφθησαν ακόμη 10 στελέχη της Χρυσής Αυγής μεταξύ των οποίων ο επικεφαλής της Τοπικής Οργάνωσης Νίκαιας Γιώργος Πατέλης – Καταζητείται ο βουλευτής της ΧΑ Νίκος Μίχος – Έχουν εκδοθεί 36 εντάλματα σύλληψης για μέλη και στελέχη της Χρυσής Αυγής

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από το πρωί του Σαβββάτου στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Η Ελληνική Αστυνομία έχει προχωρήσει σε «μπαράζ» συλλήψεων ξυλόσομπες με λέβητα και φούρνολών της Χρυσής Αυγής ξυλόσομπες με λέβητα και φούρνο αποκορύφωμα τη σύλληψη αρχηγού πολιτικού κόμματος, επιλογη ηλιακου θερμοσιφωνα Νίκου Μιχαλολιάκου, Ηλιακοί-Θερμοσίφωνες-Κενού και ακόμη τριών  βουλευτών, Ηλιακοί-Θερμοσίφωνες-Κενού των Κασιδιάρη, hliakoi thermosifones ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ Λαγού και Παναγιώταρου οι οποίοι αυτή ΑστυνομίαΑστυνομίας.

Παραλλήλως οι άντρες της αντιτρομοκρατικής και της Ασφάλειας συνέλαβαν τον επικεφαλής της Τοπικής Οργάνωσης ΧΑ στη Νίκαια Γιώργο Πατέλη ο οποίος ήταν μεταξύ των προσώπων που συνομίλησαν με το Γιώργο Ρουπακιά λίγο πριν τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Στο κύμα των συλλήψεων συμπεριλαμβάνονται και ακόμη 9 στελέχη της ΧΑ τ ΑστυνομίαΑστυνομίας.

Παραλλήλως σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη Αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ακόμα και υψηλόβαθμων στελεχών της Χρυσής Αυγής σε όλη την Ελλάδα.

Αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής και της Ασφάλειας αναζητούν κι άλλα στελέχη της Χρυσής Αυγής μεταξύ των οποίων ο βουλευτής Επικρατείας Χρήστος Παππάς και ο έτερος βουλευτής Νίκος Μίχος.

Όλες οι συλλήψεις έχουν γίνει για εμπλοκή σε εγκληματική οργάνωση.

Κυβερνητικά στελέχη μιλούν για «εξάρθρωση» της Χρυσής Αυγής.

ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ Παναγιώταρος: τιμεσ ηλιακων θερμοσιφωνων «Ντ ροπή τους»

“Ηρθα να παραδοθώ, πείτε στον Κλουζό της αντιτρομοκρατικής ότι έχω αλλάξει σπίτι”, επισήμανε

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με τις συλλήψεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής να έρχονται η μία πίσω από την άλλη. Σύμφωνα με πληροφορίες μετά τη σύλληψη Μιχαλολιάκου και Κασιδιάρη εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και για τον Ηλία Παναγιώταρο ο οποίος πριν από λίγη ώρα έφτασε σε έξαλλη κατάσταση στην ΓΑΔΑ.

“Ντ ροπή τους, ο κόσμος θα υψώσει τη Χρυσή Αυγή” είπε ο Ηλίας Παναγιώταρος και πρόσθεσε: “Ηρθα να παραδοθώ, πείτε στον Κλουζό της αντιτρομοκρατικής ότι έχω αλλάξει σπίτι”.

<param name="movie" value="//www. YouTube.com/v/hbY5HMLDm5Y?hl=el_GR&version=3″>

<embed src="//www. YouTube.com/v/hbY5HMLDm5Y?hl=el_GR&version=3″ type=”application/x-shockwave-flash” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” height=”315″ width=”420″>

ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ

source: http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/588438/sta-heria-tis-aditromokratikis-o-giorgos-patelis/
ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *