ΑΕΠ Πρωτογενές πλεόνασμα Πρωτογενές πλεόνασμα ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Ούτε βήμα δεν κάνουν πίσω οι δανειστές

ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Με εντολές να επιμείνουν στην καθολική εφαρμογή των στόχων του μνημονίου από την ελληνική κυβέρνηση φθάσουν σήμερα στην Αθήνα τα……

Ούτε βήμα δεν κάνουν πίσω οι δανειστές ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Στην πλήρη εφαρμογή των στόχων του μνημονίου και με άγριες διαθέσεις επιστρέφει η τρόικα

Με εντολές να επιμείνουν στην καθολική εφαρμογή των στόχων του μνημονίου από την ελληνική κυβέρνηση φθάσουν σήμερα στην Αθήνα τα κλιμάκια της τρόικα προκειμένου να συνεχίσουν την διαπραγμάτευση για την πέμπτη αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος.

Το κλίμα που θα υιοθετήσου απέναντι στην κυβέρνηση αναμένεται να διαφανεί κατά την αυριανή συνάντηση των επικεφαλής της τρόικα με τον υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Στουρνάρα στις 12 το μεσημέρι στο υπουργείο Οικονομικών.

Οι δανειστές αναμένεται να επικεντρώσουν στο στόχο για πρωτογενές πλεόνασμα 1,5% του ΑΕΠ το 2014 και ζητούν από την κυβέρνηση να λάβει μέτρα ύψους 2 δισ. ευρώ περίπου για να επιτύχει την απαραίτητη δημοσιονομική εξοικονόμηση και κυρίως για να καλύψει την τρυπά στα ασφαλιστικά ταμεία που υπολογίζεται για το επόμενο έτος στα 1,8 δισ. ευρώ.

Η κυβέρνηση θεωρεί πως το δημοσιονομικό κενό για το 2014 είναι 500 εκατ. ευρώ, θέση που εμφανίζεται διατεθειμένη να τεκμηριώσει επικαλούμενη το καλύτερο του προβλεπομένου μακροοικονομικό περιβάλλον, αλλά και τις παρεμβάσεις στο σκέλος της φορολογίας και της είσπραξης των ασφαλιστικών εισφορών.

Η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών αναμένεται να παρουσιάσει στοιχεία σύμφωνα με τα οποία η ύφεση εφέτος θα κινηθεί σε χαμηλότερα επίπεδα από τα αρχικώς εκτιμώμενα, αλλά και που θα δείχνουν ότι το πρωτογενές πλεόνασμα το 2013 θα είναι μεγαλύτερο των 344 εκατ. ευρώ, κάτι που αυτομάτως περιορίζει την ανάγκη λήψης εκτεταμένων δημοσιονομικών μέτρων το 2014.

Οι δύο πλευρές θα ανταλλάξουν επιχειρήματα τόσο για το ζήτημα των αμυντικών βιομηχανιών όσο και για το θέμα της διαθεσιμότητας. Η ελληνική πλευρά επιμένει στο να παραμείνουν σε λειτουργία οι αμυντικές βιομηχανίες ΕΑΣ και ΕΛΒΟ, μέσω του διαχωρισμού του στρατιωτικού σκέλους από το πολιτικό σκέλος, αλλά οι δανειστές αποκλείουν αυτό το ενδεχόμενο.

Στο σκέλος της διαθεσιμότητας το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης θα παρουσιάσει στους δανειστές στοιχεία που θα καταδεικνύουν ότι καλύφθηκε ο στόχος των 12.500 δημοσίων υπαλλήλων έως τα τέλη Σεπ Τεμβρίου και θα ζητήσει παράταση για το δεύτερο «κύμα» διαθεσιμότητας άλλων 12.500 υπαλλήλων έως και το Φεβρουάριο 2014.

Πάντως, ιδιωτικων ερευνων εκτός από τα προαπαιτούμενα για τη δόση του 1 δισ. ευρώ και το δημοσιονομικό κενό του 2014 οι διαπραγματεύσεις θα εστιασθούν και στην κάλυψη του χρηματοδοτικού κενού του επομένου έτους ύψους 5,5 δισ. ευρώ περίπου, ιδιωτικοι ντετεκτιβ χανια κάτι που αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για να συμμετέχει το ΔΝΤ στην οικονομική στήριξη της χώρας.

Το θέμα αυτό συνδέεται με τη διαχείριση των ομολόγων που είχαν λάβει ως ενίσχυση από το Ελληνικό Δημόσιο βάσει του νόμου Αλογοσκούφη το 2009 οι τράπεζες με αντάλλαγμα προνομιούχες μετοχές, αλλά και με την πορεία του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων, καθώς νέες αποκλίσ ΕλλάδαΕλλάδας.

ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Νέο «τσεκούρι» στις συντάξεις

Αίσθηση από την παραδοχή της διοίκησης του ΙΚΑ ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων – Κατόπιν εορτής, το Ίδρυμα ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε επανέλεγχο και αποκατάσταση των αδικιών

Σε μειώσεις συντάξεων και παροχών θα οδηγηθούν άμεσα τα ασφαλιστικά ταμεία, εξαιτίας της δεινής οικονομικής κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει, λόγω της υστέρησης εσόδων, ιδιωτικες ερευνες αθηνα της ύφεσης και της ανεργίας.

Σύμφωνα με την εκτίμηση του προέδρου της ομοσπονδίας των εργαζομένων στα ασφαλιστικά ταμεία, η κύρια σύνταξη θα υποστεί μείωση 10%, η επικουρική 30%, ενώ θα καταργηθεί εντελώς το εφάπαξ.

Οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας στο υπουργείο Εργασίας (ασφαλιστικά ταμεία, ΟΑΕΔ κλπ) εξήγγειλαν επαναλαμβανόμενες πενθήμερες απεργίες, αρχής γενομένης από τις 16 Σεπ Τεμβρίου, διαμαρτυρόμενοι για τη διαθεσιμότητα 600 συναδέλφων τους.

«Δεν περισσεύει κανένας, αν αποχωρήσουν κι άλλοι υπάλληλοι» τόνισε ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΙΚΑ, Γιώργος Κυριακόπουλος.

Και συμπλήρωσε: ντετεκτιβ τιμες «Θα κάνουν διπλάσιο χρόνο να εκδοθούν οι κύριες συντάξεις. Ήδη, η καθυστέρηση φτάνει τους 15 μήνες, ενώ σε κάποια υποκαταστήματα της περιφέρειας, ντετεκτιβ ξανθη όπως της Χαλκίδας, φτάνουν τους 24».

Σύμφωνα με τους συνδικαλιστές του ΟΑΕΔ, οι εγγεγραμμένοι άνεργοι έχουν ξεπεράσει το 1.000.000. Κάτι το οποίο αποφεύγει να δημοσιοποιήσει ο Οργανισμός, καθώς δεν έχει ανακοινώσει τα στοιχεία για την ανεργία εδώ και τέσσερις μήνες, όπως αναφέρει το newmoney.gr.

«Κούρεψαν» κατά λάθος χιλιάδες συντάξεις

Εν τω μεταξύ, αίσθηση προκαλεί η παραδοχή, εκ μέρους της ηγεσίας του ΙΚΑ, ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων.

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», γραφεια ιδιωτικων ερευνων λαρισα η παραδοχή των λανθασμένων υπολογισμών έγινε μάλιστα από τον ίδιο το διοικητή του Ιδρύματος, ιδιωτικοί ντετέκτιβ θεσσαλονίκη Ροβέρτο Σπυρόπουλο, ο οποίος απέσ ΤΕΙλε χθες σχετικό έγγραφο προς τις αρμόδιες υπηρεσίες, Ντετέκτιβ Ιωαννίνων τις οποίες και καλεί να σταματήσουν να διορθώνουν τα λάθη στις μειώσεις των συντάξεων που εντοπίζουν οι ίδιοι οι συνταξιούχοι, πηγαίνοντας στα υποκαταστήματα, καθώς στο εξής, όπως αναφέρει, η διαδικασία αυτή θα γίνει μαζικά για όλες τις συντάξεις όλων των Ταμείων κι εκεί θα φανεί αυτόματα πόσοι είχαν μεγαλύτερες μειώσεις από αυτές που δικαιολογούν οι μνημονιακοί νόμοι, οπότε και θα πρέπει να τους επιστραφούν τα ποσά, αλλά και πόσοι γλίτωσαν τις περικοπές, ντετεκτιβ κιλκις επειδή τα Ταμεία τους δεν είχαν αποστείλει τα ακριβή στοιχεία στο Ενιαίο Σύστημα Πληρωμής Συντάξεων της ΗΔΙΚΑ. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Πλέον, κατόπιν… εορτής, το ΙΚΑ προχωρά σε επανέλεγχο των περικοπών στα ποσά των συντάξεων, έπειτα από τη διαπίστωση ότι υπήρξαν περιπτώσεις κατά τις οποίες παρακρατήθηκαν μεγαλύτερα ποσά και άλλες, όπου δεν έγιναν οι μειώσεις που είχαν προβλεφθεί.

Τα λάθη που έγιναν στη διαδικασία προσαρμογής των συντάξεων, είχαν σαν αποτέλεσμα να μην περικοπούν κατά 12% όλες οι συντάξεις άνω των 1.300 ευρώ, ενώ σε άλλες περιπτώσεις έγιναν μειώσεις αδίκως.

Κατά το επόμενο χρονικό διάστημα, το ΙΚΑ θα καταγράψει αναλυτικά σε ποιους πρέπει να επιστραφούν ποσά που έχουν παρακρατηθεί και σε ποιους πρέπει να επιβληθούν μειώσεις. Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Σοκ στην Κρήτη: Η μία αυτοκτονία μετά την άλλη

Ηράκλειο: 27χρονος κρεμάστηκε με τη ζώνη του – Χανιά: 61χρονος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα

Νεκρός βρέθηκε ένας 27χρονος από τη Λιθουανία, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Αμμουδάρας, περίπου στις 00.30 μετά τα μεσάνυχτα.

Ο νέος άνδρας κρεμάστηκε μέσα στη ντουλάπα του με τη ζώνη του, ενώ είχε προηγηθεί καβγάς με την κοπέλα του.

Τις συνθήκες της αυτοχειρίας ερευνά η Αστυνομία.

Πηγή: Cretalive.gr

Και δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε λίγες ώρες

Το πρώτο σοκ από την αυτοκτονία του νεαρού, διαδέχεται ένα δεύτερο σοκ, αφού όπως αποκαλύφθηκε άλλος ένας συμπολίτης μας έβαλε τέλος στη ζωή του στον Αποκόρωνα Χανίων.

Πρόκειται για έναν 61χρονο άντρα ο οποίος το πρωί εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι συγγενικού του προσώπου στο χωριό Αμυγδάλου Καλαμίτσι στον Αποκόρωνα Χανίων..

Ο αυτόχειρας, προκάλεσε το θάνατό του με καραμπίνα καταφέροντας το μοιραίο χτύπημα στο πάνω μέρος του σώματός του, και συγκεκριμένα στη μασχάλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο 61χρονος άφησε σημείωμα με το οποίο ζητά συγγνώμη από τους οικείους του και εξηγεί ότι δεν άντεχε άλλο τα οικονομικά του προβλήματα.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας έπασχε από την επάρατο νόσο.

Στο σημείο σπεύδει Αστυνομική δύναμη ενώ η σορός του 61χρονου θα διακομισθεί στο νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Πηγή: Flashnews.gr

ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

source: ιδιωτικεσ σχολεσ αθηνα http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/603779/oute-vima-den-kanoun-piso-oi-daneistes/
ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *