ΑΕΚ ΑΕΚ ΑΕΚ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Διακόπηκε για τις 25 Σεπτεμβρίου η δίκη Ψωμιάδη λόγω αποχής των δικηγόρων

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Δικάζεται για την υπόθεση ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ υπεξαίρεσης ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ από τα ταμεία της ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΕΚ, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ύψους 21,5 εκατ ευρώ…”

Διακόπηκε για τις 25 Σεπτεμβρίου η δίκη Ψωμιάδη λόγω αποχής των δικηγόρων ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

Δικάζεται για την υπόθεση υπεξαίρεσης από τα ταμεία της ΑΕΚ, ύψους 21,5 εκατ ευρώ

Για τις 25 Σεπ Τεμβρίου διεκόπη η δίκη του Μάκη Ψωμιάδη για την υπόθεση υπεξαίρεσης από τα ταμεία της ΑΕΚ, ύψους 21,5 εκατ ευρώ. Η δίκη διεκόπη λόγω της αποχής των δικηγόρων. Παρών στη δίκη ήταν και ο ίδιος ο Μάκης Ψωμιάδης. 

Υπενθυμίζεται ότι την ερχόμενη Δευτέρα ξεκινάει η άλλη μεγάλη δίκη για την υπόθεση των στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων. Πρόκειται για ένα σκέλος της υπόθεσης που ερευνούν ανακριτικές και εισαγγελικές αρχές με «πρωταγωνιστή» και πάλι τον Μάκη Ψωμιάδη.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Παραιτήθηκε ο Ολυμπιακός από τη χορηγία του ΟΠΑΠ

Καταγγέλλει αθέμιτο ανταγωνισμό και ποινικώς κολάσιμες πράξεις

Παραιτήθηκε το βράδυ της Τρίτης από τη χορηγία του ΟΠΑΠ η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταγγέλοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι η ταυτόχρονη παρουσία του κ. Δημήτρη Μελισσανίδη στον ΟΠΑΠ και στην ΑΕΚ, δημιουργεί αθέμιτο ανταγωνισμό για τις υπόλοιπες ομάδες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ΠΑΕ Ολυμπιακός πρόκειται να εκδώσει σχετική ανακοίνωση στην οποία θα αναφέρεται σε συγκεκριμένες ποινικώς κολάσιμες ενέργειες του κ. Δ. Μελισσανίδη, ενώ προτίθεται να προσφύγει και στη Δικαιοσύνη

Ο πρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ κ. Ευάγγελος Μαρινάκης φέρεται να δήλωσε σε συνεργάτες του ότι «ο Ολυμπιακός δεν θέλει τέτοια λεφτά». ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Η νέα φανέλα της ΑΕΚ

Αποκαλυπτήρια για τη νέα εμφάνιση της ομάδας

Μέχρι πέρυσι ΑΕΚ θύμιζαν μόνο οι φανέλες κι ο κόσμος της. Φέτος που θυμίζουν και… όλα τα υπόλοιπα, η «Ένωση» παρουσιάσε με την επισημότητα που τους αξίζει τις εμφανίσεις που θα τη βάλουν στη νέα εποχή.

Παρουσία λοιπόν του ίδιου του Δημήτρη Μελισσανίδη (αλλά και του γιου του, Γιώργου), των υπευθύνων του ποδοσφαιρικού τμήματος (Μπάγεβιτς, Δέλλας, Λυμπερόπουλος, Ζήκος, Δημητριάδης) και πολλών παικτών της ομάδας (Γεωργέας, Τσιρίλο, Κορδέρο, Ντακόλ, Μπρέσεβιτς, Πόποβιτς, Ανάκογλου, Παυλής, Βούρας) παρουσιάζονται σε κεντρικό ξενοδοχείο οι φετινές εμφανίσεις της ομάδας.

Με την πρώτη να είναι φυσικά σε κίτρινο χρώμα (και υδατογράφημα του δικεφάλου να την κοσμεί κάτω Αριστερά), τη δεύτερη σε μαύρο, εκείνη του τερματοφύλακα σε μπλε και βασικό χορηγό σε όλες το Τζόκερ. Στο πίσω μέρος δε (πάνω από τον αριθμό) θα βρίσκεται το λογότυπο της Fujitsu, ενώ στα μανίκια θα υπάρχουν εκείνα των Lancia και τράπεζας Πειραιώς.

Πηγή: sport-fm.gr

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

source: http://www.protothema.gr/greece/article/311709/diakopi-gia-tis-25-septemvriou-i-diki-psomiadi-logo-apohis-ton-dikigoron/
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *