ΑΕΚ ΑΕΚ ΑΕΚ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ Συνεχίζεται ο πανικός στην ΑΕΚ!

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται ο παροξυσμός στον κόσμο της ΑΕΚ. Μετά την εντυπωσιακή παρουσία τους στη Φυλή και τις ουρές που δημιουργήθηκαν τη Δευτέρα κατά την……

Συνεχίζεται ο πανικός στην ΑΕΚ! ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ Ουρές ανέργων για την προμήθεια των εισιτηρίων διαρκείας της «ένωσης»

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται ο παροξυσμός στον κόσμο της ΑΕΚ. Μετά την εντυπωσιακή παρουσία τους στη Φυλή και τις ουρές που δημιουργήθηκαν τη Δευτέρα κατά την πρώτη μέρα πώλησης των διαρκείας για ανέργους, παναγιώτου νομικά φροντιστήρια ο χαμός συνεχίστηκε σήμερα.

Η κίνηση της «Ένωσης» να προβλέψει σημαντικές διευκολύνσεις στους φίλους της που δεν έχουν στην παρούσα φάση δουλειά δεν έχει τύχει απλά ανταπόκρισης. Αλλά έχει εκπλήξει ευχάριστα το τμήμα διάθεσης, όπου για δεύτερη μέρα υπήρξε συνωστισμός κι απ’ όπου εκτιμάται ότι έχουν φύγει ήδη 500 κάρτες.

Μέχρι τις 30 του μήνα λοιπόν που εκπνέει η σχετική προθεσμία (με τη διάθεση να συνεχίζεται κανονικά ως τότε από τις 09:30 ως τις 17:30) θεωρείται βέβαιο ότι περισσότεροι από 11.000 φίλοι της ΑΕΚ συνολικά θα ‘χουν κλείσει θέση για φέτος δίπλα της.

Πηγή: Sport-fm.gr

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ Παραιτήθηκε ο Ολυμπιακός από τη χορηγία του ΟΠΑΠ

Καταγγέλλει αθέμιτο ανταγωνισμό και ποινικώς κολάσιμες πράξεις

Παραιτήθηκε το βράδυ της Τρίτης από τη χορηγία του ΟΠΑΠ η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταγγέλοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, νομικο φροντιστηριο εξ αποστασεως ότι η ταυτόχρονη παρουσία του κ. Δημήτρη Μελισσανίδη στον ΟΠΑΠ και στην ΑΕΚ, νομικα φροντιστηρια δημιουργεί αθέμιτο ανταγωνισμό για τις υπόλοιπες ομάδες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ΠΑΕ Ολυμπιακός πρόκειται να εκδώσει σχετική ανακοίνωση στην οποία θα αναφέρεται σε συγκεκριμένες ποινικώς κολάσιμες ενέργειες του κ. Δ. Μελισσανίδη, ενώ προτίθεται να προσφύγει και στη Δικαιοσύνη

Ο πρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ κ. Ευάγγελος Μαρινάκης φέρεται να δήλωσε σε συνεργάτες του ότι «ο Ολυμπιακός δεν θέλει τέτοια λεφτά». ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ Η νέα φανέλα της ΑΕΚ

Αποκαλυπτήρια για τη νέα εμφάνιση της ομάδας

Μέχρι πέρυσι ΑΕΚ θύμιζαν μόνο οι φανέλες κι ο κόσμος της. Φέτος που θυμίζουν και… όλα τα υπόλοιπα, η «Ένωση» παρουσιάσε με την επισημότητα που τους αξίζει τις εμφανίσεις που θα τη βάλουν στη νέα εποχή.

Παρουσία λοιπόν του ίδιου του Δημήτρη Μελισσανίδη (αλλά και του γιου του, Γιώργου), των υπευθύνων του ποδοσφαιρικού τμήματος (Μπάγεβιτς, νομικα φροντιστηρια Δέλλας, Νομικo Φροντιστηριο Λυμπερόπουλος, Ζήκος, Δημητριάδης) και πολλών παικτών της ομάδας (Γεωργέας, Τσιρίλο, Κορδέρο, Ντακόλ, Μπρέσεβιτς, Πόποβιτς, παναγιώτου νομικά φροντιστήρια Ανάκογλου, Παυλής, Βούρας) παρουσιάζονται σε κεντρικό ξενοδοχείο οι φετινές εμφανίσεις της ομάδας.

Με την πρώτη να είναι φυσικά σε κίτρινο χρώμα (και υδατογράφημα του δικεφάλου να την κοσμεί κάτω Αριστερά), τη δεύτερη σε μαύρο, νομικα φροντιστηρια εκείνη του τερματοφύλακα σε μπλε και βασικό χορηγό σε όλες το Τζόκερ. Στο πίσω μέρος δε (πάνω από τον αριθμό) θα βρίσκεται το λογότυπο της Fujitsu, ενώ στα μανίκια θα υπάρχουν εκείνα των Lancia και τράπεζας Πειραιώς.

Πηγή: sport-fm.gr

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ

source: http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/586741/sunehizetai-o-panikos-stin-aek/
ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *