έλεγχο αυτοκίνητα αυτοκίνητα ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ Ανήλικοι έκλεβαν αυτοκίνητα στην Ημαθία

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ Ως τώρα, πλακεσ πεζοδρομιου τιμες έχουν εξιχνιαστεί πέντε κλοπές, πλάκες εξωτερικού χώρου αλλά Πρέκια η έρευνα συνεχίζεται κυβόλιθος τιμές πλάκες εξωτερικού πλάκες εξωτερικού χώρου χώρου και για άλλες υποθέσεις, Πλάκες Καβάλας ενώ λατομεια πηλιου αναζητείται Συκής ακανονιστη πετρα ο λατομεια πηλιου «εγκέφαλος» της ομάδας…”

Ανήλικοι έκλεβαν αυτοκίνητα στην Ημαθία ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ

Ως τώρα, έχουν εξιχνιαστεί πέντε κλοπές, αλλά η έρευνα συνεχίζεται και για άλλες υποθέσεις, ενώ αναζητείται ο «εγκέφαλος» της ομάδας

Τρεις πιτσιρικάδες μόλις 12, 14 και 16 χρόνων ήταν μέλη σπείρας που, με αρχηγό έναν 20χρονο, έκλεβαν τις τελευταίες 20 ημέρες αυτοκίνητα από περιοχές της Ημαθίας και την Θεσσαλονίκη. Ως τώρα, έχουν εξιχνιαστεί πέντε κλοπές, αλλά η έρευνα συνεχίζεται και για άλλες υποθέσεις, ενώ αναζητείται ο «εγκέφαλος» της ομάδας.

Ο 20χρονος κατάφερε να διαφύγει όταν αστυνομικοί έκαναν σήμα στο Ι.Χ. φορτηγό που οδηγούσε και ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που τον ακολουθούσε να σταματήσουν για έλεγχο. Όμως, ο οδηγός του επιβατικού επιβράδυνε απότομα κινητοποιώντας τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. και το προπορευόμενο φορτηγό βρήκε την ευκαιρία να ξεφύγει!

Οι ανήλικοι, που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας, ομολόγησαν ότι είχαν κλέψει νωρίτερα από την αυλή ενός 75χρονου στην Στενήμαχο Ημαθίας το φορτηγάκι, που τελικά βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στην αγροτική περιοχή του Ταγαροχωρίου Βέροιας και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Παραδέχθηκαν, ακόμη, ότι είχαν κλέψει άλλα δύο Ι.Χ. φορτηγά από τη Νάουσα, ένα από την Θεσσαλονίκη το οποίο βρέθηκε στο Κλειδί Ημαθίας χωρίς πολλά από τα εξαρτήματά του και ένα ακόμη από το Κλειδί το οποίο βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη.

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ Νέο «τσεκούρι» στις συντάξεις

Αίσθηση από την παραδοχή της διοίκησης του ΙΚΑ ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων – Κατόπιν εορτής, το Ίδρυμα ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε επανέλεγχο και αποκατάσταση των αδικιών

Σε μειώσεις συντάξεων και παροχών θα οδηγηθούν άμεσα τα ασφαλιστικά ταμεία, εξαιτίας της δεινής οικονομικής κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει, λόγω της υστέρησης εσόδων, της ύφεσης και της ανεργίας.

Σύμφωνα με την εκτίμηση του προέδρου της ομοσπονδίας των εργαζομένων στα ασφαλιστικά ταμεία, η κύρια σύνταξη θα υποστεί μείωση 10%, η επικουρική 30%, ενώ θα καταργηθεί εντελώς το εφάπαξ.

Οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας στο υπουργείο Εργασίας (ασφαλιστικά ταμεία, ΟΑΕΔ κλπ) εξήγγειλαν επαναλαμβανόμενες πενθήμερες απεργίες, αρχής γενομένης από τις 16 Σεπ Τεμβρίου, διαμαρτυρόμενοι για τη διαθεσιμότητα 600 συναδέλφων τους.

«Δεν περισσεύει κανένας, αν αποχωρήσουν κι άλλοι υπάλληλοι» τόνισε ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΙΚΑ, Γιώργος Κυριακόπουλος.

Και συμπλήρωσε: «Θα κάνουν διπλάσιο χρόνο να εκδοθούν οι κύριες συντάξεις. Ήδη, η καθυστέρηση φτάνει τους 15 μήνες, ενώ σε κάποια υποκαταστήματα της περιφέρειας, όπως της Χαλκίδας, φτάνουν τους 24».

Σύμφωνα με τους συνδικαλιστές του ΟΑΕΔ, οι εγγεγραμμένοι άνεργοι έχουν ξεπεράσει το 1.000.000. Κάτι το οποίο αποφεύγει να δημοσιοποιήσει ο Οργανισμός, καθώς δεν έχει ανακοινώσει τα στοιχεία για την ανεργία εδώ και τέσσερις μήνες, όπως αναφέρει το newmoney.gr.

«Κούρεψαν» κατά λάθος χιλιάδες συντάξεις

Εν τω μεταξύ, αίσθηση προκαλεί η παραδοχή, εκ μέρους της ηγεσίας του ΙΚΑ, ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων.

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», η παραδοχή των λανθασμένων υπολογισμών έγινε μάλιστα από τον ίδιο το διοικητή του Ιδρύματος, Ροβέρτο Σπυρόπουλο, ο οποίος απέσ ΤΕΙλε χθες σχετικό έγγραφο προς τις αρμόδιες υπηρεσίες, τις οποίες και καλεί να σταματήσουν να διορθώνουν τα λάθη στις μειώσεις των συντάξεων που εντοπίζουν οι ίδιοι οι συνταξιούχοι, πηγαίνοντας στα υποκαταστήματα, καθώς στο εξής, όπως αναφέρει, η διαδικασία αυτή θα γίνει μαζικά για όλες τις συντάξεις όλων των Ταμείων κι εκεί θα φανεί αυτόματα πόσοι είχαν μεγαλύτερες μειώσεις από αυτές που δικαιολογούν οι μνημονιακοί νόμοι, οπότε και θα πρέπει να τους επιστραφούν τα ποσά, αλλά και πόσοι γλίτωσαν τις περικοπές, επειδή τα Ταμεία τους δεν είχαν αποστείλει τα ακριβή στοιχεία στο Ενιαίο Σύστημα Πληρωμής Συντάξεων της ΗΔΙΚΑ. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Πλέον, κατόπιν… εορτής, το ΙΚΑ προχωρά σε επανέλεγχο των περικοπών στα ποσά των συντάξεων, έπειτα από τη διαπίστωση ότι υπήρξαν περιπτώσεις κατά τις οποίες παρακρατήθηκαν μεγαλύτερα ποσά και άλλες, όπου δεν έγιναν οι μειώσεις που είχαν προβλεφθεί.

Τα λάθη που έγιναν στη διαδικασία προσαρμογής των συντάξεων, είχαν σαν αποτέλεσμα να μην περικοπούν κατά 12% όλες οι συντάξεις άνω των 1.300 ευρώ, ενώ σε άλλες περιπτώσεις έγιναν μειώσεις αδίκως.

Κατά το επόμενο χρονικό διάστημα, το ΙΚΑ θα καταγράψει αναλυτικά σε ποιους πρέπει να επιστραφούν ποσά που έχουν παρακρατηθεί και σε ποιους πρέπει να επιβληθούν μειώσεις. Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ Πικέ: «Ήμασταν σκλάβοι του τίκι-τάκα»

Ο Ζεράρντ Πικέ σε συνέντευξη του τάχθηκε υπέρ της αλλαγής στον τρόπο παιχνιδιού που προσπαθεί να φέρει στην Μπαρτσελόνα ο Τάτα Μαρτίνο, δηλώνοντας ότι η ομάδα ήταν σκλαβωμένη στο «τίκι-τάκα».

Ο Ζεράρντ Πικέ σε συνέντευξη του στον ιταλικό Τύπο τάχθηκε υπέρ της αλλαγής στον τρόπο παιχνιδιού που προσπαθεί να φέρει στην Μπαρτσελόνα ο Τάτα Μαρτίνο, δηλώνοντας ότι η ομάδα ήταν σκλαβωμένη στο «τίκι-τάκα».

«Τα τελευταία χρόνια είμαστε προπονητές μέσα από την ομάδα. Πριν τον Τίτο, τον Πεπ και είχαμε παραμείνει στον ίδιο τρόπο παιχνιδιού σαν να ήμασταν σκλαβωμένοι», τόνισε ο διεθνής Ισπανός τεχνικός αμυντικός και συνέχισε:

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ

source: http://www.protothema.gr/greece/article/324526/anilikoi-eklevan-autokinita-stin-imathia/
ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *