έγκυος έγκυος έγκυος κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Έγκυος η Αν Χάθαγουεϊ;

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites κατασκευη eshop Ένα χρόνο μετά το γάμο της κατασκευη eshop με κατασκευη eshop τον κατασκευη eshop Άνταμ κατασκευη eshop Σούλμαν, κατασκευη κατασκευη eshop κατασκευη eshop eshop η Αν Χάθαγουεϊ φημολογείται ότι κατασκευη eshop περιμένει το κατασκευη eshop πρώτο της παιδί.”

Έγκυος η Αν Χάθαγουεϊ; κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites

Οι φήμες ξεκίνησαν από μια εκδήλωση που είχε εμφανιστεί στα μέσα του Οκτώβρη στη περιοχή της Σάντα Μόνικα και η κοιλιά της φαινόταν φουσκωμένη.

Διαβάστε περισσότερα στο mothersblog.gr

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Νάταλι Θάνου: Βόλτα με τον γιο της στην Βουλιαγμένη

Μαμά και γιος μας  χαμογελούν στον φακό

Η Νάταλι Θάνου είναι ξετρελαμένη με τον γιο της και πλέον έχει ρίξει όλη την φροντίδα και την προσοχή της πάνω του.

Το μοντέλο γέννησε στις αρχές του περασμένου Μαΐου, το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι με φυσιολογικό τοκετό.

Η ίδια μάλιστα κατάφερε να χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης σε χρόνο ρεκόρ, αποκτώντας και πάλι το σώμα που είχε πριν μείνει έγκυος.

Η αδυναμία που έχει στον γιο της δεν κρύβεται αφού όπου σταθεί κι όπου βρεθεί τον φωτογραφίζει και μάλιστα ανεβάζει  πολλές από τις φωτογραφίες που τραβάει στον λογαριασμό της στο instagram!

Μαμά και γιος χθες απόλαυσαν την βόλτα τους στην Βουλιαγμένη και όπως πάντα πόζαραν στον φακό!

Θετικά τεστ εγκυμοσύνης πωλούνται στο διαδίκτυο

Νέα «μόδα» στις ΗΠΑ

Ανησυχία προκαλεί μία νέα συνήθεια στις ΗΠΑ η οποία εξαπλώνεται με γοργούς ρυθμούς στο διαδίκτυο. Ειδικότερα, πρόκειται για αγγελίες όπου πωλούνται θετικά τεστ εγκυμοσύνης.

Όλα άρχισαν το Μάιο από μια έγκυο γυναίκα στο Buffalo η οποία πουλούσε το θετικό τεστ της στο διαδίκτυο για 25 δολάρια. Αργότερα, μια άλλη έγκυος από το New Jersey πούλησε δικά της τεστ στην ίδια τιμή.

Μάλιστα, η πρώτη πωλήτρια διαβεβαίωνε στις αγγελίες της ότι δεν πρόκειται να ρωτήσει τους αγοραστές για ποιους λόγους χρειάζονται τα τεστ. Πάντως, δεν υπάρχουν και πολλοί τρόποι να χρησιμοποιηθεί ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης, πέρα από το να επιβεβαιώσει την εγκυμοσύνη μιας γυναίκας.

Σε άλλες αγγελίες αναφέρεται ότι με το εν λόγω τεστ μπορείτε να πείσετε το αγόρι σας να σας κάνει την πολυπόθητη ερώτηση ή απλά να κάνετε πλάκα σε γονείς και φίλους… Προβληματισμός επικρατεί γύρω από το θέμα καθώς δεν πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι κίνητρα αγοράς των συγκεκριμένων τεστ δεν είναι και τόσο αθώα.

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites

source: http://www.newsbomb.gr/gossip/story/367742/egkyos-i-an-hathagoyei
κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *