άσκηση άσκηση άσκηση ΒΟΛΟΣ Τέσσερις ασκήσεις για τέλεια σμιλευμένα οπίσθια

Ένωση Συντακτών http://myvolos.net//Searchq-%CE%88%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7%20%CE%A3%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BA%CF%84%CF%8E%CE%BD.html. ΒΟΛΟΣ Για να αποκτήσεις μαχαίρωμα ΑΓΕΤ τα οπίσθια των σούπερ Παντσάς μάρκετ ονείρων σου πρέπει Τσέλιος να κάνεις Θεσσαλία θυσίες…….”

Τέσσερις ασκήσεις για τέλεια σμιλευμένα οπίσθια ΒΟΛΟΣ

Για να αποκτήσεις τα οπίσθια των ονείρων σου πρέπει να κάνεις θυσίες….

Ανέβασμα στην καρέκλα

Έχοντας μία καρέκλα μπροστά σου αυτό που θα χρειαστεί να κάνεις είναι να ανεβάσεις το ένα πόδι πάνω στην καρέκλα, αμέσως μετά το άλλο και μόλις ανέβεις να σηκώσεις το ένα σου πόδι σε ορθή γωνία. Συνέχισε το ίδιο κάνοντας 15 επαναλήψεις και φρόντισε να ολοκληρώσεις 3 σετ εναλλάσσοντας κάθε φορά το πόδι με το οποίο ανεβαίνεις στην καρέκλα.

Κάθισμα με πήδημα

Το κλασικό κάθισμα (squat) αποτελεί ιδανική άσκηση για τα οπίσθια. Φαντάσου τι γίνεται όταν προσθέ ΤΕΙς και ένα πηδηματάκι μετά από κάθε squat… Ξε Κίνα με τα πόδια σου σε διάσταση και κάνε ένα βαθύ κάθισμα, πήδα ψηλά στον αέρα και ξαναγύρισε σε βαθύ κάθισμα. Συνέχισε το ίδιο πράγμα κάνοντας 12 επαναλήψεις

 

Κάθισμα με ανοιχτά πόδια

Ένα άλλο είδος squat το οποίο είναι επίσης πολύ αποτελεσματικό είναι αυτό στη διάρκεια του οποίου έχεις τα πόδια σου ανοιχτά και οι μύτες τους δείχνουν προς τα έξω. Ανέβαινε και κατέβαινε απαλά κάνοντας 12 επαναλήψεις. Έπειτα σε αυτή τη στάση που είσαι κάνε 12 ροκανίσματα και αμέσως μετά χαμήλωσε όσο πιο πολύ μπορείς και μείνε εκεί για 30 δευτερόλεπτα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: www.faysbook.gr

ΒΟΛΟΣ ΒΟΛΟΣ Αυξημένες οι τιμές του όζοντος στην Αθήνα

Ξεπέρασαν τα όρια ενημέρωσης – Βελτίωση της κατάστασης αναμένεται αργότερα μέσα στην ημέρα

Αυξημένες τιμές του όζοντος στην Αθήνα κατέγραψε το μεσημέρι της Τρίτης το Δίκτυο Παρακολούθησης Ατμόσφαιρας.

Από τις 3 μετά το μεσημέρι έως τις 5 το απόγευμα το δίκτυο κατέγραψε στον σταθμό των Θρακομακεδόνων υπέρβαση του ορίου ενημέρωσης, με ανώτερη τιμή στις 4 το μεσημέρι, αυτή των 198μg/m³ 

 

Από το Υπουργείο υγείας και Κοινωνικής αλληλεγγύης συνιστάται σε άτομα με αναπνευστικές και καρδιαγγειακές παθήσεις και γενικότερα άτομα ευαίσθητα στην ατμοσφαιρική ρύπανση να παραμένουν σε εσωτερικούς χώρους και να αποφεύγουν την κυκλοφορία στο εξωτερικό περιβάλλον. Επίσης, συνίσταται στα παραπάνω άτομα, καθώς και τα παιδιά, να αποφεύγουν την έντονη σωματική άσκηση, η οποία μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό της αναπνευστικής οδού και να οδηγήσει σε αναπνευστικά προβλήματα.

 

Σταδιακή μείωση των τιμών του όζοντος αναμένεται το απόγευμα. ΒΟΛΟΣ Πειραιώς και Alpha ανεβάζουν το Χρηματιστήριο

Ο Γενικός Δείκτης μετά από μια διόρθωση επανήλθε στις 995 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,44%

Oι μετοχές της τράπεζας Πειραιώς και της Alpha Bank – στις οποίες υπάρχει ισχυρή διάθεση για εξάσκηση των warrants στο τέλος του χρόνου- τραβούν το χρηματιστήριο ανοδικά συγκεντρώνοντας τις υψηλότερες συναλλαγές.

Ο Γενικός Δείκτης μετά από μια διόρθωση επανήλθε στις 995 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,44%. Μεγάλος και επίμονος αγοραστής στην Alpha bank στην περιοχή των 59 λεπτών καθώς κινείται με άνοδο 4,56% στα 0,596 λεπτά με συναλλαγές 2,9 εκατ. Τεμαχίων.

Πάνω από 3 εκατ. μετοχές έχουν αλλάξει «χέρια» στην τράπεζα Πειραιώς με τον τίτλο να κερδίζει 2,99% στα 1,38 λεπτά. Με κέρδη 0,84% ο ΟΠΑΠ στα 7,84 ευρώ. Κέρδη 2% στην ΕΥΔΑΠ και πάνω από 1,9% η άνοδος σε Folli- folie και Τιτάνα.

ΒΟΛΟΣ

source: http://www.protothema.gr/ugeia/article/347686/tesseris-askiseis-gia-teleia-smileumena-opisthia-/
ΒΟΛΟΣ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *