άνδρες Εισαγγελέα άνδρες κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Διαρρήκτης ετών… οκτώ στην Αιτωλοακαρνανία

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Η 40χρονη ιδιοκτήτρια ενός σπιτιού στην περιοχή Αγιοβασιλιώτικα είδε τους λιλιπούτειους διαρρήκτες να βγαίνουν από την κατοικία της…”

Διαρρήκτης ετών… οκτώ στην Αιτωλοακαρνανία κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites

Η 40χρονη ιδιοκτήτρια ενός σπιτιού στην περιοχή Αγιοβασιλιώτικα είδε τους λιλιπού ΤΕΙους διαρρήκτες να βγαίνουν από την κατοικία της

Από μικροί στα… βάσανα μπήκαν τρεις πιτσιρικάδες που έμαθαν «εξ απαλών ονύχων» να μπαίνουν στα ξένα σπίτια και να κλέβουν! Μάλιστα, ο μικρότερος ήταν μόλις… οκτώ χρόνων, ενώ και οι άλλοι δυο δεν ήταν και πολύ μεγαλύτεροι: δέκα χρόνων ο ένας -που κατάφερε να ξεφύγει- και 13 ο μεγαλύτερος που συνελήφθη μαζί με τον μικρό.

Η 40χρονη ιδιοκτήτρια ενός σπιτιού στην περιοχή Αγιοβασιλιώτικα της Αιτωλοακαρνανίας είδε τους λιλιπού ΤΕΙους διαρρήκτες να βγαίνουν από την κατοικία της στην οποία είχαν τρυπώσει από την ανασφάλιστη πόρτα και διαπίστωσε ότι της έλειπαν 550 ευρώ. Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας εντόπισαν σε κοντινή απόσταση τον 13χρονο και τον 8χρονο.

Στη συνέχεια, συνέλαβαν τις δύο μητέρες των παιδιών ηλικίας 36 και 40  χρόνων, οι οποίες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα κατηγορούμενες για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων. Την ίδια κατηγορία αντιμετωπίζουν και οι σύζυγοί τους που αναζητούνται, ενώ οι τρεις ανήλικοι δράστες που κατηγορούνται για κλοπή αφέθηκαν ελεύθεροι λόγω ηλικίας.

*** Ένα ξένο χέρι μέσα στην… τσέπη του παντελονιού του ένιωσε ένας 85χρονος που ανέβαινε με το ασανσέρ μιας πολυκατοικίας στα Τρίκαλα και αμέσως το… γράπωσε ακινητοποιώντας τον κάτοχό του! Ο 27χρονος «μακρυχέρης» αναγκάστηκε να αφήσει τα χρήματα που είχε αρπάξει και συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας που ειδοποίησε ο ηλικιωμένος.

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Ασία: Ένας στους τέσσερις άνδρες παραδέχεται ότι είναι βιαστής!

Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της…

Το ένα τέταρτο των Ασιατών παραδέχεται ότι έχει βιάσει γυναίκα, σύμφωνα με έρευνα των Ηνωμένων Εθνών που πραγματοποιήθηκε σε έξι χώρες της περιοχής και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της, σύμφωνα με την έρευνα του ΟΗΕ.

“Τα συμπεράσματα της έκθεσης επιβεβαιώνουν την ύπαρξη της βίας κατά των γυναικών κατασκευη eshop στην περιοχή. Και η βία είναι απολύτως συνδεδεμένη με την κατασκευη eshop ανισότητα μεταξύ των δύο φύλων”, δήλωσε η Έμα Φούλου, εκ των επικεφαλής της έρευνας.

Η έκθεση με τίτλο “Γιατί Ορισμένοι Άνδρες Χρησιμοποιούν Βία Κατά κατασκευη κατασκευη eshop eshop των Γυναικών και Πώς Μπορούμε να το Αποφύγουμε;” βασίστηκε σε συνεντεύξεις που δόθηκαν κατά το διάστημα 2010-2013 από 10.000 άνδρες και 3.000 γυναίκες στο Μπανγκλαντές, την Καμπότζη, την Κίνα, την Ινδονησία, την Σρι Λάνκα και την Παπούα Νέα Γουινέα.

Η έκθεση παρείχε λεπτομερή στοιχεία για την βία που ασκούν οι άνδρες εις βάρος των γυναικών και τα κίνητρά τους.

Η περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού επιλέχτηκε για την πρώτη τέτοια έκθεση κυρίως επειδή τα Ηνωμένα Έθνη διαθέτουν πολλά ενεργά προγράμματα για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών στην Ασία.

Από την έρευνα προέκυψε ότι το ποσοστό σωματικής και σεξουαλικής βίας εις βάρος συζύγων και συντρόφων είναι υψηλό, καθώς στην Ινδονησία, για παράδειγμα, κυμαίνεται στο 26%, ενώ στην Παπούα Νέα Γουινέα στο 80%.

Μεταξύ των βιαστών που παραδέχονται την πράξη τους, το πιο κοινό κίνητρο που επικαλούνται είναι η αίσθηση σεξουαλικής κυριότητας.

“Παρότι το αλκοόλ συχνά θεωρείται ότι είναι ένας κοινός παράγοντας διάπραξης βίαιου κατασκευη eshop εγκλήματος, κατασκευη eshop ήταν η κατασκευη eshop λιγότερο κοινή απάντηση που έδωσαν οι ερωτηθέντες”, σύμφωνα με την έρευνα.

Η έρευνα αποπειράθηκε επίσης να εξετάσει το θέμα του βιασμού με θύματα άνδρες.

Στο Μπανγκλαντές, την Κίνα και την Ινδονησία, περίπου το 2% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει άλλον άνδρα, ενώ στη Σρι Λάνκα και την Καμπότζη το ποσοστό ανέρχεται, κατά μέσον όρο, σε 3% με 4% και στην Παπούα Νέα Γουιένα σε 8%.

Όπως προκύπ ΤΕΙ, η Παπούα Νέα Γουινέα έχει σχετικά χαμηλό επίπεδο ισότητας των δύο φύλων, έλλειψη νομοθεσίας κατά του βιασμού, ενώ οι πρόσφατες συγκρούσεις έχουν οδηγήσει στην αποδοχή της βίας, εξηγεί η Φούλου.

Η έκθεση διαπίστωσε ότι περίπου το 72% με 97% των ανδρών που παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει δεν αντιμετώπισαν τις συνέπειες του νόμου.

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Τούρκος σκότωσε Βρετανίδα και τραυμάτισε μέλη της οικογένειάς της

Η άτυχη Catherine Bury που έμενε στη Βρετανία είχε πάει για διακοπές στη βίλα που διατηρούσε σε τουριστικό θέρετρο της Τουρκίας

Σε τραγωδία εξελίχθηκαν οι διακοπές μιας βρετανικής οικογένειας στην Τουρκία. Η 56χρονη Catherine Bury είχε πάει στη βίλα της στο τουριστικό θέρετρο Dalyan για να γιορτάσει τα 56α γενέθλιά της. Ο κηπουρός του σπιτιού όμως είχε άλλα σχέδια για την οικογένεια. Αφού πυροβόλησε τον 24χρονο γιο της Alex στο πόδι και την 87χρονη μητέρα της Cecille στην πλάτη η άτυχη Catherine Bury για να γλιτώσει από τα πυρά κρύφτηκε στο μπάνιο του σπιτιού. Ο μανιακός κηπουρός «γάζωσε» κυριολεκτικά την πόρτα με κυνηγετική καραμπίνα με αποτέλεσμα η γυναίκα να πέσει νεκρή.

Ο κηπουρός γνωστός με τα αρχικά V.A. συνελήφθη από την Αστυνομία και οδήγηθε στον εισαγγέλεα. Σύμφωνα με γείτονες ο κηπουρός και η Catherine Bury είχαν τσακωθεί την περασμένη Παρασκευή και ο άνδρας την είχε απειλήσει ότι θα σκοτώσει την ίδια και την οικογένειά της. Η γυναίκα που έδωσε βάση στις απειλές πήγε στην Αστυνομία και κατήγγειλε το γεγονός. Ο V.A. συνελήφθη, κρατήθηκε τη νύχτα αλλά οι αστυνομικοί την επόμενη ημέρα έκριναν ότι έπρεπε να τον αφήσουν ελεύθερο.

Τότε ο άνδρας πήρε το κυνηγετικό του όπλο και πήγε στην βίλα της οικογένειας με σκοπό να σκοτώσει. Σύμφωνα με γείτονες και συγγενείς η οικογένεια δεν προκαλούσε ποτέ, ήταν αγαπητή. Μάλιστα οι συγγενείς της Bury είχαν πάει νωρίτερα στη βίλα και την είχαν στολίσει με μπαλόνια.

πηγή: dailymail

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites

source: http://www.protothema.gr/greece/article/326611/diarriktis-eton-okto-stin-aitoloakarnania/
κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *